Rio 2

Jeg elsker animerte filmer. Tror det stammer fra hvor mye jeg likte Disney da jeg var mindre. Jeg koser meg like mye med en Disneyfilm i dag, som gjorde da, og vi må alltid ha med oss de nye som kommer. Det samme gjelder andre animerte filmer. Jeg liker How to train your dragon-filmene veldig godt, og da Rio kom ut, falt jeg pladask for den blå fuglen med stemmen til Jesse Eisenberg (Han er jo født til å stemmen til animertefigurer. Perfekt tegnefilm-stemme).

For noen måneder siden kom også Rio 2 ut, og da måtte vi jo leie den. Dette var på den tiden da vi kunne dra og leie filmer, for Moss hadde fortsatt en videoutleiekiosk, men den stengte rett etter nyttår. Nå må vi kjøpe filmer, men det hadde ikke gjort meg noe å kjøpe Rio 2, for jeg likte den like godt som den første.

IMG_4415a

Denne filmen er perfekt hvis du vil kose deg på en filmkveld. Det er ren underholdning, og hvis du liker animerte filmer, og likte den første Rio filmen, tror jeg du kommer til å like denne også. Historien er enkel, men som voksen ser jeg ikke på filmer som dette for historiene. Det er også en perfekt familiefilm. Den er morsom, og så er det mye bra musikk.

Det har kommet en annen animert film på kino nå som heter Home. Den har jeg også veldig lyst til å se, men jeg tror det bare er den norske versjonen som blir sendt på kino, så da får jeg vente til den kommer på dvd. Jim Parson (Sheldon i The Big Bang Theory) har stemmen til hovedkarakteren, så da må jeg jo se den på orginalspråket 🙂

Hva er din favoritt av animerte filmer?

~Pia~

 

 

Reklamer

En kommentar om “Rio 2

  1. Tilbaketråkk: Rio 2 | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.