Min morgen (Pia)

Jeg er nysgjerrig. Det er ikke noe poeng i å nekte for det en gang. Jeg tror det er derfor jeg liker å se på forskjellige youtubere – hva de liker, hvordan de gjør forskjellige ting, og hvordan de tilbringer dagene sine (vlog).

En type video jeg liker veldig godt er rutinevideoer. Morgenrutiner, kveldsrutiner, alle slags rutiner. Derfor har jeg hatt lyst til å filme denne videoen helt siden vi først begynte å legge ut videoer, men første gangen jeg filmet den, ble det veldig dårlig, og jeg valgte å ikke legge den ut. Nå har jeg filmet morgenen min på nytt, og her er den.

Hva er din rutine om morgenen? Hva er en ting du ikke klarer deg uten når du står opp?

~Pia~

Reklamer

2 kommentarer om “Min morgen (Pia)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.