Urban Decay Naked 2

IMG_4816

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele tankene mine om Naked 2 paletten fra Urban Decay.
Jeg har alle tre Naked palettene, men dette er den jeg bruker minst. Det er ikke det at den er dårlig eller noe, men jeg er mer fornøyd med fargene i de to andre.

IMG_4817

Fargene er ganske nøytrale og det er en fin hverdags palett. Det er en del farger med glitter, men jeg syns ikke det er for mye glitter så man kan fortsatt bruke den til hverdags.

IMG_4819

Selv om jeg foretrekker de andre to Naked palettene ovenfor denne, bruker jeg den innimellom. Naked palettene er fine paletter til å prøve ut nye looker med. Jeg liker veldig godt hvor pigmenterte de er, og hvor lette de er å blande ut. Det er ingen av fargene jeg holder meg unna – alle er farger jeg føler jeg kan bruke.

IMG_4822

De to fargene jeg bruker mest er Tease og Chopper. Jeg syns de er veldig fine sammen, men bruker de også mye sammen med andre farger fra andre paletter. Tease er en veldig fin øyelokkfarge, og noen ganger bruker jeg den som base før jeg tar på en annen farge over. Ofte gjør jeg det hvis jeg skal bruke en farge over som jeg vil at skal syns mer.

IMG_4823

Det følger også med en sminkekost og et ganske stor speil i paletten, noe som er veldig positivt hvis man har den med på reise. Pakkningen er også veldig solid, og lokket festes med en klikk-mekanisme, noe som gjør at den ikke lukkes opp under reisen eller i kofferten.

Naked 2 er absolutt ingen dårlig palett, og du får det du betaler for når det kommer til kvalitet og farger.

Les hva Pia syns om Naked 1 her.

Har du Naked 2 paletten? Hva syns du om den?
Hvis du har flere av Naked palettene, hvilken er din favoritt?

Vi har en konkurranse gående på bloggen i samarbeid med Statist.no, hvor du kan vinne et årsabonnoment hos Statist.no. Sjekk den ut her.

~Guro~

Reklamer

2 kommentarer om “Urban Decay Naked 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.