Dette er meg: 4 dager igjen

Her er en liten oppdatering da det virkelig begynner og nærme seg den store dagen. I dag er det 4 dager til jeg opereres, og plutselig syns jeg tiden har gått kjempe fort. Syns ikke det er lenge siden jeg telte måneder til operasjonen, og nå er det bare snakk om noen få dager. Nervene har slått til for fult, jeg er ikke veldig komfortabel med dette sykehusgreiene (les resten av «historien» min her). Jeg trøster meg med at det er bare en natt på sykehuset før jeg får komme hjem igjen. Det er også tre andre fra startkurset mitt som skal opereres samme dag som meg, så jeg håper jeg kommer på rom med noen av de. Hjelper å ha noen kjente å prate med hvis tiden går litt sakte.

Jeg har gått på 1000 kcal om dagen diett nå i snart tre uker. Det har gått veldig bra, men pga noen private ting som har skjedd på hjemmefronten har det ikke vært like lett å fokusere på dietten til tider. Jeg har gått ned i vekt, men kanskje ikke så mye som jeg hadde ønsket. Det og holde seg til 1000 kcal har egentlig ikke vært noe problem, det er mye man kan spise selv om man ikke skal ha i seg mange kalorier. Det som kanskje har vært den største utfordringen har vært og huske på å spise. Huske på de 5 måltidene om dagen er ikke noe som er veldig lett for meg. Særlig når jeg er på jobb, da er jeg så fokusert på andre ting at jeg nesten glemmer og spise i det hele tatt. Men det er jo en vanesak, så jeg kommer nok inn i rutinen med dette etterhvert.

Jeg gleder meg veldig til å bli ferdig, og gleder meg til den nye starten jeg får. Jeg håper at jeg når målvekten min, men stresser ikke så mye med det egentlig. Det jeg tenker mest på er at dette er første steget i veien til å bli kvitt brokket. Har hatt mye vondt i dag, derfor er det deilig å tenke på at jeg kanskje er kvitt det innen jul.

Jeg er klar, motivert og litt nervøs for det som skal skje fremover, men jeg gleder meg utrolig mye også.

~Guro~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.