Isadora Color Shock

Isadora er et veldig bra merke, og jeg har mye forskjellig fra de., men favoritten min er Color Shockglossy lip stain.

Jeg har tre farger, men bruker to av de mer enn den siste. Jeg ønsker meg helt klart flere av fargene.

De tre jeg har er:

IMG_3644

Vintage wine, Cabaret Red og Chic Coral.

Chic coral er den jeg bruker minst, fordi det er en farge det er vanskelig å matche til andre ting som jeg har. Nå som det går mot sommeren kan de hende jeg får mer bruk for den. Cabaret Red er favoritten min, og den første av fargene jeg kjøpte meg.

Jeg liker disse bedre enn mange av leppestiftene mine, og det er fordi de holder utrolig lenge på leppene mine. Jeg er veldig glad i leppeprodukter, og det er kanskje det jeg har mest av i sminkesamlinga mi, så jeg føler jeg har prøvd mye forskjellig. Ofte har leppeproduktene veldig fin farge, men holdbarheten er skuffende. Det er det ikke her. Det er utrolig fine og sterke farger, og de holder seg på leppene selv om jeg spiser eller drikker. Selvfølgelig er ikke fargen like sterk som da jeg tok den på, men den holder seg såpass at jeg ikke trenger å påføre nytt lag.

Som sagt, så er Isadora et veldig bra merke, og jeg er alltid glad for å prøve noen av produktene deres. Jeg har vært mest fornøyd med leppeproduktene fra Isadora, så jeg gleder meg til å teste flere av Color Shock-fargene, og andre leppeprodukter de har.

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Isadora Color Shock

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.