Zumba

I dag skal jeg skrive litt om en treningsmetode jeg er veldig glad i. Før jeg fikk brokket, trente jeg zumba to, noen ganger tre, ganger i uken. Jeg syns det var kjempe gøy, og jeg gleder meg veldig til jeg kan begynne med det igjen. Jeg har alltid syns det ser så moro ut å kunne danse, og siden jeg ikke går på noe form for dansekurs var zumba et bra alternativ.

https://i2.wp.com/berkshireyogadancefitness.com/wp-content/uploads/2015/03/zumba.jpg
(bildet er lånt fra: http://berkshireyogadancefitness.com/wp-content/uploads/2015/03/zumba.jpg)

Zumba er en god blanding av dans og aerobic, og man trener ofte til latinsk musikk.
Jeg trente zumba på Ditt Treningssenter her i Moss, og var veldig fornøyd med instruktørene. Vi danset til mye forskjellig musikk, og man glemmer litt at man faktisk trener.
Man danser gjerne de samme dansene hver gang man har samme instruktør, og det likte jeg veldig godt. Da lærte man seg de etterhvert og man kunne fokusere på å bruke de riktige musklene for å få mye ut av treningen, isteden for å måtte fokusere på trinnene.

En zumbatime varer gjerne i 60 minutter, og for min del kunne de vart mye lenger fordi jeg syns det er så moro 🙂
Hvis ditt lokale treningssenter tilbyr zumba anbefaler jeg deg å sjekke det ut. Zumba er for alle, i alle aldre og man trenger ikke kunne danse for å være med. Det viktigste er ikke at man får til trinnene, men at man beveger seg. Så ikke vær nervøs, det er ment for å være gøy 🙂

Har du noen gang prøvd Zumba? Hva syns du?

~Guro~

 

Reklamer

En kommentar om “Zumba

  1. Tilbaketråkk: Zumba | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.