Pølsestroganoff

Som dere kanskje vet så skrev jeg en matblogg  i et år for å prøve og lære meg å lage mat. En av de tidligste oppskriftene jeg la ut var en Pølsestroganoff. Denne har jeg nå laget på nytt i en video. Jeg har gjort noen forandringer på den for å gjøre den litt mer kalori-vennlig og resultatet ble ganske godt 🙂

Til 2 personer trenger du: (dette holdt til middag to dager for Pia og meg)
Jeg har skrevet med kaloriene i de forskjellige tingene. Det skal også nevnes at pia og jeg spiste bare en halv posjon ris til hvert måltid fordi vi ville kutte litt på kaloriene.

2 posjoner ris (436 kcal)
200 g kylling/kalkun pølse (316 kcal)
250 g sopp (55 kcal)
1 stor løk (55 kcal)
1 søtpaprika (28 kcal)
1 ss tomatpure (12 kcal)
1/2 ss mel (11 kcal)
200 g hermetiske tomater (46 kcal)
0,5 dl soya fløte (80 kcal)’

Både Pia og jeg syns dette var kjempe godt og vi kommer helt sikkert til å spise det igjen. Skal jeg lage det en gang til vil jeg bytte ut risen med fullkornsris eller quinoa bare for at ris har mye ekstra kalorier man ikke trenger.

~Guro~

 

Reklamer

En kommentar om “Pølsestroganoff

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.