Review: Naked Flushed

Pia og jeg har begge skrevet reviewer av Naked Basics, Naked og Naked 2 palettene, og i dag så tenkte jeg at jeg skulle skrive om Naked Flushed paletten.
Naked Flushed paletten er den første i Naked serien som ikke er øyeskygge, men bronzer/blush/highlighter.

IMG_4846

Jeg fikk denne til jul av Pia, og jeg er super fornøyd med den. Fargene er kjempe fine, pakkningen er stødig og det følger med et speil.

IMG_4848

Bronzeren er en varm brunfarge som gir en lett farge til huden. Selvfølgelig, tar man mye på sminkekosten vil man jo få mer farge. Jeg har ikke mye erfaring med bronzer og liker derfor å bruke de som ikke gir alt for mye farge, det kan heller komme når jeg blir litt tryggere på det.
Blushen er en nydelig rosa, men med den gjelder det å være forsiktig. Den er veldig pigmentert, og hvis ikke man passer på kan man fort ble seende ut som en klovn. Men hvis ikke man tar for mye farge på sminkekosten er dette en av de fineste blushene jeg eier.
Highlighteren er også veldig fin. Det er en lys, lys rosa farge og den gir en veldig fin glød til ansiktet der man tar den på.

IMG_4852

Av de tre, så er det faktisk bronzeren jeg bruker mest. Dette er fordi jeg liker hvor «lite» pigmentert den er. Det høres kanskje rart ut, men jeg føler meg trygg på å bruke den fordi den syns såpass lite på huden (Hvis jeg ikke tar på for mye selvfølgelig.). Jeg har også brukt blushen en del. Highlighteren er den jeg bruker minst, bare for at jeg har en annen highlighter jeg bruker i steden som jeg er så glad i.

IMG_4853

Det som er supert med denne paletten er at den er helt perfekt til å ha med seg på reise. Pakningen er stødig, så den vil ikke gå i stykker eller åpne seg under reisen. Det følger med et ganske stort speil, og du har tre forskjellige produkter i en palett. Så dette er helt klart favoritten min å ha med hvis jeg skal ut å reise. Viktig å ikke ta med seg for mye så man har plass til litt shopping. Eller hva sier dere? 🙂

Har du prøvd Naked Flushed? Hva syns du?

Husk på konkurransen vår i samarbeid med Statist.no som varer ut april. Premien er et års abbonoment hos Statist.no. Er du en som kunne tenkte deg og jobbe som skuespiller? Hiv deg på konkurransen vår 🙂

~Guro~

 

Reklamer

2 kommentarer om “Review: Naked Flushed

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.