Fretex har nettbutikk

De siste månedene har Guro og jeg blitt veldig interessert i interiør, og vi har satt i gang et prosjekt med å gjøre om en del hjemme – uten å bruke mye penger.

Vi har funnet oss nytt «tvbord» på ikea, vi må bare spare opp litt penger først. Ellers har vi ingen konkrete planer, vi bare drar litt rundt og titter i forskjellige butikker. Nille er alltid en favoritt for oss, og vi har allerede vært innom flere ganger. Vi fant nye pynteputer til sofaen på Nille, og jeg er så fornøyd med hvordan det ble i stua da vi satte dem i stua. Duken og home-kurvene er også kjøpt på Nille.
Vi har også kjøpt noen store bøker (vi viser dem fram i en innkjøpsvideo som kommer snart) som ligger på stuebordet og pynter opp litt. Bøkene fant vi på Fretax her i Moss, og vi betalte nesten ingenting for dem.

11198939_10153467264196055_419775535_n

Guro og jeg er veldig glad i Fretex, og det er et perfekt sted å gå hvis du vil finne noe å pynte opp et rom med, og slippe å betale mye for det. Hvis du liker DIY-prosjekter kan du jo kjøpe gamle møbler, og pusse dem opp selv. Jeg skulle virkelig ønske jeg var så oppfinnsom, for det hadde vært veldig gøy å holde på med.
I juni skal bloggserien vår være en DIY-serie, og første søndagen er en video dedikert til Fretex, og ting vi har kjøpt der. Et lite hint om hva dere kan vente dere: Vi har kjøpt noen glass og krukker som vi skal male og gjøre litt mer spennende 🙂

Fretex selger jo andre ting også. De har bøker, klær, leker, møbler og filmer/dvd. Guro og jeg handler sjelden klær der, men vi går alltid innom avdelingen og titter 🙂 Tenk om vi går glipp av noe?

Forrige gang vi var der la jeg ut et bilde på Instagram, og en av de som likte bildet var @fretexnettbutikk, og jeg må innrømme at jeg ikke visste at Fretex hadde nettbutikk. Nettbutikken selger selvfølgelig ikke møbler, men du kan finne klær, sko, tilbehør og redesign der. Hvor genialt er ikke det? Det passer jo bra hvis man ikke har en Fretexbutikk i nærheten av der du bor. Jeg er veldig glad for at vi har Fretex rett opp i gata 🙂

~Pia~

Reklamer

4 kommentarer om “Fretex har nettbutikk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.