Fast & Furious: Furious 7

Da var den her. Filmen jeg har ventet på LENGE. Kenneth, Robin og jeg var på kino og så denne tirsdagen før jeg ble operert. Filmen var veldig bra, men jeg har litt mikset følelser om den må jeg si.

SPOILERS!!!!!!! SPOILERS!!!!! (LES VIDERE PÅ EGET ANSVAR)


(Bildet er lånt fra:http://www.forbes.com/sites/markhughes/2015/04/03/review-furious-7-is-fast-outrageous-and-best-of-the-bunch/ )

Furious 7 er en utrolig bra action film, det er sikkert, men av en eller merkelig grunn føler jeg liksom ikke at den er en del av filmserien.
Det var litt for lite bil for min del. Ja, de kjører råkule biler i en utrolig hastighet, men hvor er all bilpraten? Hvor er sekvensen hvor de bygger om disse bilene? Det savnet jeg virkelig. Og på grunn av dette nådde den ikke helt mine forventninger til en etterfølger av Fast & Furious 6, som jeg syns var en kjempe bra film. (Selv om Fast & Furious 5 fortsatt er favoritten min.)
Hvis jeg ser bort i fra at dette er en Fats & Furious film så blir den mye bedre for meg. Det gir kanskje ingen mening, men jeg skjønner hva jeg mener… 🙂 Sett alene, uten resten av filmene, er Furious 7 en utrolig actionfilm. Den er spennende, med humor og mye familiekjærlighet. Mye sekvenser hvor hjertet slår litt ekstra fort. Favoritt delen min av filmen er de scenene når de skal hente ut hackeren av bussen.

En annen ting jeg var veldig nervøs for var hvordan de hadde avsluttet alt sammen når det gjelder Paul Walkers karakter Brian O’Conner. Som man vet døde Paul Walker i 2013, i en bilulykke, mens de holdt på å filme Furious 7. Derfor var jeg veldig redd for at de kom til å ta livet av karakteren hans også, men jeg må inrømme at hvordan de hadde løst det var virkelig bra. Slutten av filmen, og måten de hadde valgt å si ha det til Brian O’Conner var helt perfekt for min del. Jeg advarte Kenneth og Robin om at det kunne komme noen tårer, og det gjorde det meg jammen også. Så da satt jeg der, mellom to av mine beste kompiser, og tørket tårer så det ikke skulle syns at jeg hadde latt de trille før lyset ble slått på. Robin merket det, og flirte godt av meg. Men sånn er jeg, lettrørt som bare det. 🙂

Har du sett Furious 7?
Hva er din dom om filmen?

~Guro~

Reklamer

En kommentar om “Fast & Furious: Furious 7

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.