Guros vektreise: Oppdatering etter operasjonen

I dag er det to uker siden operasjonen og jeg tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering på hva som har skjedd og hvordan det går.

Les resten historien min her

~Guro~

Reklamer

4 kommentarer om “Guros vektreise: Oppdatering etter operasjonen

 1. Anette sier:

  Hei! jeg sliter med overvekt selv, og har vert inne på tanken på å få gjort en operasjon. Mitt spørsmål til deg er om dette er noe man må betale selv? Eller blir det dekket av staten? Håper alt går fint med deg ellers, og vit at jeg storkoser meg med videoene deres, dere er tøffe! 😉👍

  Liker

  • norwaytwins85 sier:

   Hei. Jeg fikk det dekket. Hvis du vurderer operasjon ville jeg snakket med fastlegen din. Fastlegen kan henvise deg til en overvektsklinikk på et sykehus hvor du får det dekket. Det er et bmi krav. Mener det er bmi krav på 40 eller 35 hvis man har tilleggssykdommer. Men snakk med fastlegen din, han/hun bør kunne svare og veilede deg videre. Du skal bare vite at det tar tid fra henvisningen til operasjon. Tar gjerne over et år,men det er verdt å vente på. Man får være med på kurs som skal forberede deg på livet etter operasjonen og sånne ting. Ting tar tid, men det er som sagt verdt det. Formen min blir bedre og bedre. Tusen takk for en hyggelig kommentar. Og bare til å spørre hvis du har flere spørsmål. Send meg gjerne en mail på norwaytwins85@gmail.com hvis du vil spørre om noe ( og vil gjøre det litt mer privat)
   ~Guro

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.