Hjelp til å drikke mer vann :)

Vann er kjedelig. Det er ikke vits for meg å prøve og overbevise dere om at jeg syns noe annet. Vann er og blir kjedelig, men nå som vi prøver å være sunnere skal jeg jo ha i meg en del vann gjennom dagen. Det er det jeg har strever mest med når det gjelder denne sunnere livsstilen. Å holde meg unna potetgull og godteri går greit, men å få i meg 2 liter med vann om dagen er veldig vanskelig.

Jeg visste jeg måtte finne en måte å få i meg mer vann på, så jeg gjorde det jeg alltid gjør når jeg skal løse et problem – jeg gikk inn på ebay.com. Jeg ville se om jeg kunne finne noen fine drikkeflasker som jeg kunne ta med meg, sånn at jeg alltid har vann i nærheten. Å drikke vann av glass, blir enda kjedeligere, og det gjør at jeg ikke drikker så mye.

Heldigvis fant jeg løsningen på ebay. Jeg fant drikkeflasker med infuser som du kan ha frukt i. Hvor genialt er ikke det? Jeg har sett noen andre versjoner av sånne drikkeflasker på youtube, men jeg hadde helt glemt dem til jeg så disse på ebay. Nå skal det drikkes mye vann!

Du kan putte hva du vil i flaskene (f.eks: appelsin, sitron, lime, agurk, jordbær, druer osv), men jeg tenkte jeg kunne vise dere de to versjonene vi har prøvd hittil. Guro kan ikke ha sitrusfrukter i sin pga operasjonen, så jeg lagde en til meg der jeg hadde agurk og sitron oppi, og til Guro lagde jeg en med agurk og blå druer. Det smaker så utrolig godt, og jeg drikker allerede mer vann. Jeg har fått i meg en hel flaske bare på den korte tiden det har tatt meg å skrive dette 🙂 It’s working 🙂

IMG_4870

IMG_4872

 IMG_4883 IMG_4884

Hva ville du hatt i flaska for å gjøre vannet litt mer spennende og godt? Vi trenger forslag!

Ha en fin helg 🙂 Vi begynner helga med middag og Supernatural sammen med mamma 🙂

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Hjelp til å drikke mer vann :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s