17. mai «Lookbook» | Alexis Mote

Vi kunne ikke ha en 17.mai-uke på bloggen uten å inkludere klær. Hva man skal ha på seg på 17. mai er alltid et stort spørsmål, og noe vi begynner å tenke på så fort bursdagen vår er over. Jeg syns det er synd at det er så dårlig utvalg av store størrelser i klesbutikkene. De stedene som tilbyr større størrelser, har ofte ikke tatt hensyn til at det skal bæres av store mennesker. De er rett og slett ikke pene på… snittet er helt feil, og ofte blir gensere og tskjorter helt firkantet, og man ser mye større ut enn det man egentlig er. Jeg kan med 100% sikkerhet si, siden jeg er stor selv, det siste vi vil når vi kler på oss er å se større ut enn det vi egentlig er. Nei takk. Av denne grunnen er jeg så utrolig glad for at vi har en butikk i Moss som tar hensyn til større personer. Butikken jeg snakker om er Alexis Mote i Moss sentrum (Dronningensgate 10). De har også en butikk i Oslo (Skippergata 23).

Alexis Mote har ikke bare utrolig fine klær, men de er sydd til større mennesker, og det gjør at klærne sitter bra på kroppen, og man kan føle seg vel i dem. Det er også moderne klær og du må ikke velge noe som du føler hadde passet bedre til bestemoren din, men det fins ikke noe annet, så du må bare. Hos Alexis Mote har de noe for alle (de har klær i størrelsene 38 – 56+), og jeg kan gå og titte i den butikken i timesvis og vite at her kan jeg finne noe jeg liker. De har også et fint utvalg av selskapskjoler, noe som passer veldig bra, for vi har jo alle de anledningene der man må pynte seg litt ekstra.

IMG_0232 IMG_0229

Siden vi er så glad i Alexis Mote, hadde vi lyst til å vise fram klær derfra, og jeg sendte melding til Daniel (sjefen) og spurte om det hadde vært mulig for oss å komme innom og filme en lookbook til 17. mai. Det fikk vi lov til, og det er denne lookbooken dere får se i dag.

Alexis Mote har også nettbutikk, så jeg har inkludert linker til de forskjellige plaggene i nettbutikken også 🙂

Antrekk 1:

Skjorte 649 kr

Antrekk 2:

Jakke 599 kr
Hvit tunika 549 kr

IMG_0251

Antrekk 3:

Skjorte 949 kr
Skjørt 899 kr

Antrekk 4:

Tunika 549 kr

Dette var en av favorittene mine av det jeg viser fram 🙂 Tunikaen var veldig lett, og perfekt om sommeren. Jeg likte også den grønne fargen veldig godt.

IMG_0242

Antrekk 5:

Topp 599 kr

IMG_0245

Antrekk 6:

Topp 449 kr
Disse toppene finnes i flere farger. Jeg viser den fram i rosa og blå.
Jakke 3499 kr

Antrekk 7:

Kjole 999 kr
Denne fins også i flere farger. Guro viser fram en i grå, og en i blå. Den grå kjolen var Guros favoritt av det hun prøvde. Hun likte hjertedetaljen veldig godt 🙂
Bolero 799 kr

Antrekk 8:

Kjole 1799 kr
Dette er en av de fineste kjolene jeg noen gang har sett. Jeg vet den kanskje er litt for pyntet for 17. mai, men jeg kunne ikke la være og prøve den. Jeg falt pladask så fort jeg så den, og den satt så fint på. Det er ikke ofte jeg kan se meg i speilet og føle meg pen, men i denne kjolen gjorde jeg det 🙂 Og jeg elsker fargen!

IMG_0240

Nyhet i butikken:

Kjole 799 kr
Disse kjolene hadde nettopp kommet inn da vi var der og filmet (de hadde ikke blitt hengt ut enda), men vi fikk lov til å prøve dem så vi kunne vise de fram. De skulle henges ut den dagen. Vi fikk hjelp til å ta et bilde av oss sammen, siden vi var likt kledd. #twinsies

IMG_0249

Vet du hva du skal ha på deg på 17. mai?

Håper dere får en flott 17. mai 🙂

~Pia~

PS: Dette er første gang Guro og jeg har filmet en video som denne, og hvis vi skal filme en lookbook igjen en annen gang, vet vi allerede noen små justeringer vi skal gjøre 🙂

Reklamer

5 kommentarer om “17. mai «Lookbook» | Alexis Mote

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s