17. mai: negler og sminke

I dag har vi delt på oppgavene til blogginnlegget. Først kan dere se et forslag på et veldig lett negldesign til 17.mai, og så har Guro sminket meg igjen – denne gangen ble det en look som kan passe perfekt til både hverdag og fest 🙂

Negler:

Det kommer kanskje ikke som et sjokk at fargene jeg har valgt er rød, hvit og blå?

IMG_0218

Jeg er ikke ekspert på neglelakk og må fortsatt konsentrere med veldig for ikke å ende opp med neglelakk utover hele fingertubben når jeg lakker dem. Det siste året har jeg prøvd meg mer og mer på litt negldesign, men er fortsatt en amatør. Derfor ville jeg gjøre det ganske enkelt for meg selv, og valgte å lage det norske flagget på ringfingerene, og lakke resten av neglene rød. Tro meg, dette var ikke så enkelt som jeg trodde det kom til å bli, men øvelse gjør mester 🙂

1. Legg på grunnfargen (Jeg valgte rød, men du kan selvfølgelig velge blå eller hvit også.

IMG_0220                                                  Sally Hansen – 815 Perfectly Poppy

2. La fargen bli helt tørr før du maler på det hvite korset, ellers vil fargene blande seg.

IMG_0221

3. Igjen må fargen tørke helt, og så er det bare å male på det tynne blå korset. Jeg brukte en veldig tynn pensel til å gjøre dette, men det fins verktøy spesielt laget for negldesign som man også kan bruke.

IMG_0222

Og vips var neglene klare til 17. mai 🙂

IMG_0225

Sminke:

IMG_4887

Jeg valgte å bruke en BB creme på Pia i steden for foundation fordi jeg villa ha noe lett på huden.  (Smashbox BB creme)

Så brukte jeg Mac Paintpot i fargen Painterly som base på øynene før jeg la et lag med Maybelline color tattoo. Over det la jeg et lag med den midterste fargen i Inglot paletten. Jeg brukte også denne fargen da jeg blandet ut alt sammen, og jeg blandet også denne fargen opp i globallinjen. Den lyseste fargen brukte jeg som en highlight farge rett under øyenbrynet.
For å utfylle og shape øyenbrynet brukte jeg easypeasy browgel fra Makeup Mekka, dette er Pias favoritt.

IMG_4892

Jeg brukte også to forskjellig mascara til denne looken. Jeg brukte Max Factor 2000 Calorie mascara og Oriflame Volumebuild mascara.

På leppene bukte jeg et nytt produkt som Pia hadde, og det er Gosh forever lip shine i fargen Lady Like. Pia er kjempe fornøyd med denne, både med fargen og holdbarheten.

Så helt til slutt avsluttet jeg med pudder fra Seventeen.

Dette ble resultatet:

IMG_4891

Ha en strålende 17. mai 🙂

Negler av ~Pia~
Sminke av ~Guro~

Reklamer

3 kommentarer om “17. mai: negler og sminke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.