Mine topp 5 sanger for øyeblikket: Pia

 

Både Guro og jeg har ikke følt oss helt i form de siste dagene, så i dag blir et kort innlegg om mine topp 5 sanger for øyeblikket.

(Ingen spesiell rekkefølge)

Hunger / Ross Copperman
Jeg satt og så på sesongfinalen av The Vampire Diaries, og selv om jeg tørket tårer som en gal (jeg følger egentlig ikke med på serien lenger, men jeg ville se denne episoden, og det var veldig trist til tider) bet jeg meg fast i denne sangen. Jeg brukte ShazamRED appen min til å finne ut hvilken sang det var, og la den til i Sporify-spillelisten min med en gang. Sangen gikk mye på repeat på lørdagskvelden.

Fight song / Rachel Platten
Dette er også en sang jeg fant takketvære en serie, men denne gangen var det en promo for en ny serie som kommer til høsten (Supergirl). Igjen brukte jeg ShazamRED for å finne sangen, og den var så utrolig fin. Jeg hadde aldri hørt om artisten, så jeg hadde aldri funnet den hadde det ikke vært for den promoen.

I touched the fire / Casey Breves
Denne sangen var det Guro som viste meg, men jeg ble like glad i den som ho er. Dere kommer sikkert til å se denne sangen på lista henes også. Casey Breves er en youtube-artist som vi oppdaget da han sang en duett sammen med en annen youtuber som vi har fulgt lenge (Sam Tsui), og han har en helt fantastisk stemme.

I lived / Caeb and Kelsey
Denne sangen begynner å bli «gammel» nå, men jeg blir ikke lei den. Syns den versjonen de synger er så fin 🙂

I got you / Cimorelli
Dette er en sang fra i fjor, men jeg hadde helt glemt den før jeg plutselig fant den igjen. Da måtte den rett inn på spillelisten min. Jeg blir i så godt humør av å høre på den 🙂

Hvilke er dine favorittsanger for tiden?

~Pia~

 

Reklamer

2 kommentarer om “Mine topp 5 sanger for øyeblikket: Pia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.