Mine topp 5 sanger for øyeblikket: Guro

I dag er den min tur til og fortelle om mine favorittsanger for øyeblikket. Noen er de samme som Pia, mens andre er noen hun ikke syns er like bra 🙂

(Ingen spesiell rekkefølge)

I touched the fire – Casey Breves

Jeg abonnerer på kanalen til Casey Breves på youtube, og med en gang denne videoen kom ut forelsket jeg meg helt i den. Jeg fortet meg å sjekke om den var på Spotify, og det var den og nå spilles den nesten hele tiden.

Marvin Gaye – Charlie Puth og Meghan Trainor

Charlie Puth er også en jeg har fulgt på Youtube en stund, og denne sangen er bare så morsom. Videoen er også kjempe fin, og jeg digger Meghan Trainor. Noe som bringer meg til neste sang…

Walkashame – Meghan Trainor

Denne er bare god-sangen for tiden. Den er så morsom og upbeat, og jeg blir i skikkelig godt humør av å høre på den. Selv om den handler om et litt voksent tema syns jeg sangen er utrolig kul. Ikke det at jeg er for ung til å høre på den da 🙂

Shut up and dance – Walk the moon

Dette er en veldig kul dansesang. Dansefoten rykker litt ekstra når denne sangen spilles. Det er en sang jeg tilfeldig kom over i bakgrunnen av en annen video og etter det har jeg hørt på den veldig ofte.

No air – Caleb and Kelsey

Dette er en cover versjon av No air av Jordan Sparks og Chris Brown, denne versjonen blir sunget av to youtube artister og den kunne ikke vært finere. Videoen også er så utrolig bra laget og veldig stemningsfull. Verdt å se på 🙂

Hva er din favorittsang for tiden?

~Guro~

 

Reklamer

2 kommentarer om “Mine topp 5 sanger for øyeblikket: Guro

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.