Rydding i garasjen hos mamma

I kveld har vi vært hos mamma og spist middag, og etter middagen skulle vi egentlig se på noen episoder av Supernatural, men det ble til at vi gikk ut i boden i garasjen til mamma og ryddet der i steden. Vi har vært kjempe flinke, og vi fikk gått gjennom alle eskene/posene. Det gikk overraskende fort, men vi ble kvitt masse – noe skal kastes, og noe skal mamma selge på en gruppe på Facebook.

Det er alltid litt rart hva man husker når man går gjennom esker man ikke har sett i på flere år. Mange av disse eskene ble pakket ned, og har ikke vært åpnet siden vi flyttet i 2006. Vi fant bøker fra vi var små, album fulle av bilder, så og si alle skolebildene noen gang tatt av oss, ting og tang som har blitt tatt vare på som minner, en eske full av Harry Potter utklipp som Guro sparte på en gang i tiden og noen av tingene vi lagde i håndarbeidet på Steinerskolen (Ja, vi har gått på Steinerskolen).
Vi fant også to kjøkkenredskap som brakte med seg en hel haug med minner. Ikke spør meg hvorfor, men både Guro og jeg måtte bare smile så fort vi så dem.

Kanskje det er fordi vi spiste mye egg da vi var små, eller at det minner meg om de utallige helgefrokostene som ble gjort i stand ved hjelp av disse? Det var nesten litt synd å kaste de, men vi skulle være strenge denne gangen, og da kunne vi ikke ta vare på to plastikkdingser bare fordi det fulgte med noen barndomsminner. Minnene kaster vi jo ikke vekk. De har vi uansett 🙂

Nå sitter vi og slapper av litt, mens Guro har lagt ut litt ting for salg. Jeg gjør alt jeg kan for å få i meg varmen igjen, og så blir det vel til at vi drar hjem snart. Jeg er fortsatt ikke helt i form, men har blitt mye bedre bare på et par dager.

I morgen skal vi væe sammen med mamma igjen, og skal på besøk til en venninne av henne. Det blir veldig koselig.

Sov godt alle sammen 🙂

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Rydding i garasjen hos mamma

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.