Negldesign: Sveriges nasjonaldag

Denne måneden er det Sveriges tur til å feire. Jeg skal ærlig innrømme at jeg vet ikke mye om hvordan Sverige feirer nasjonaldagen sin, men vi ville gjøre noe for å feire den vi også.

Det var da jeg kom på at det hadde vært morsomt å lage et innlegg med negldesign til anledningen. Jeg gjorde jo det i forbindelse med vår nasjonaldag, så da er det bare rett å gjøre det til Sveriges også. Vi er jo så glad i Sverige. Vi har gode venner derfra, er der på ferie, og drar ofte til Svinesund for å handle.

Jeg ville gi dere et par forslag, så jeg har gjort litt forskjellige ting med neglene mine. Skulle jeg gjort dette til selve dagen, ville jeg tatt en farge på alle neglene, og gjort en eller annen design på ringfingeren.

Jeg måtte selvfølgelig inkludere flagget som et av forslagene. Det kan være enklere å lage flagget på tommelen, for der er det litt større plass. Jeg hadde en ganske svak gulfarge, men for å få den sterkere kan man ta hvit neglelakk under, da kommer fargen sterkere fram.

Ellers er det bare å bruke fantasien. Man kan finne masse inspirasjon på nettet (Youtube, Instagram, Tumblr, Pintrest osv).

Som jeg nevnte da jeg skrev innlegget til 17. mai, så er jeg ingen ekspert på negldesign, så det blir veldig enkelt, men øvelse gjør mester. Hvis dere har andre forslag, eller vil vise fram deres negldesign, så tagg oss gjerne på Instagram (@norwaytwinsblog) eller Twitter (@NorwayTwins). Dere kan jo også legge ut et bilde på Facebooksiden vår (Norwaytwins)

Hvis du er fra Sverige, håper jeg du får en flott feiring på lørdag 🙂

~Pia~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.