Into the Woods

Jeg leser mye om filmer på nettet, spesielt filmer som jeg gleder meg til å se. Jeg har aldri vært en person som ungår å lese noe om en film fordi jeg ikke vil vite hva som skjer, eller hvordan de har gjort noe i filmen. Jeg elsker spoilere 🙂 Det ødelegger ikke noe for meg å vite det på forhånd, om noe, så gjør det filmen bedre.

Jeg følger spesielt godt med når det er filmer jeg har ventet lenge på, og Into the Woods er et fint eksempel på dette. Jeg er en stor fan av de klassiske eventyrene, og da jeg hørte om dette ble jeg veldig spent. Jeg vet at dette ikke er de klassiske eventyrene, men jeg liker de versjonene som har noen tvister også. De som ikke er helt like som de jeg har vokst opp med.  Musikalen knytter også alle eventyrene sammen, og man får se de forskjellige karakterene møte hverandre.
Filmen er basert på Broadwaymusikalen med samme navn.

Karakterene:

WITCH BAKER BAKER'S WIFE

CINDERELLA THE PRINCE THE OTHER PRINCE

JACK LITTLE RED WOLF

RAPUNZEL
(Bildene er lånt fra: http://www.huffingtonpost.com/2014/11/05/into-the-woods-posters_n_6106610.html)

Nå er det noen måneder siden filmen gikk på kino, men jeg ville skrive om den uansett…. det er nok ikke lenge til den kommer på dvd. Jeg har sett filmen et par ganger nå, for det var en sånn typisk film som jeg måtte se mer enn en gang for å få med meg alt. Det var litt blandede følelser om filmen her i huset – Guro var ikke like imponert som meg.

Jeg er ikke vanskelig å imponere når det gjelder musikaler… I hvertfall ikke når du kombinerer flinke skuespillere, humor og en liten dose kjærlighet 🙂 Jeg hadde ikke noe forhold til denne historien fra før. Det er faktisk ikke så lenge siden jeg fant ut at filmen er basert på en musikal, så jeg hadde ingen forventning til filmen i form av hva de hadde inkludert, hva som var annerledes fra scene musikalen osv. Jeg vet ikke om det var en fordel eller ikke, men for meg hadde den akkurat det den trengte for at jeg skulle like den. Det beste for meg med filmen er James Corden. Snakk om perfekt casting. Han gjør en helt fantastisk jobb som The Baker, og jeg likte også veldig godt Emily Blunt som konen hans.

Har dere sett Into the Woods? Hva synes dere? Hva er din favorittmusikal (scene/film)?

~Pia~

 

Reklamer

En kommentar om “Into the Woods

  1. Tilbaketråkk: Into the Woods | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s