Review: Less is more Chitinspray

I februar var Guro og jeg så heldige at vi ble plukket ut til å teste noen produkter fra Greenspirit.no. Et av produktene jeg mottok var et hårprodukt fra merket Less is More.

Chitinsprayen fra Less is More er en spray for styling og føning. Den er også varmebeskyttende, og det er det eneste hårproduktet jeg har brukt siden jeg fikk det, og nå begynner den å bli tom, og det er nesten litt krise, så bra er den.

Hvordan jeg bruker den:

Hver gang jeg har dusjet, og før jeg føner meg, sprayer jeg en generøs mengde av produktet i håret. Jeg bruker ikke noe annet varmebeskyttende produkt i tillegg – denne er alt jeg trenger.

Resultatet:

Ikke nok med at håret mitt blir beskyttet mot varmen fra føneren, men etter at jeg begynte å bruke sprayen har fønetiden min blitt betydelig mindre. Jeg har tatt tiden, for jeg syns håret mitt ble så fort tørt, og jeg bruker bare 4 minutter på å føne håret. Før brukte jeg mellom 10-15 minutter. For en som er glad i å sove lenge, så er dette perfekt for meg. Jeg trenger plutselig ikke så lang tid på badet om morgenen, noe som betyr at jeg kan sove litt lenger 🙂

Håret mitt er naturlig krøllete, noe jeg ikke er veldig glad for. Jeg liker håret mitt bedre når det er slett (untatt hvis jeg krøller håret med krølltang, for da blir krøllene finere enn de naturlige krøllene mine), derfor føner jeg alltid håret når jeg har dusjet, og prøver å få det så slett som mulig. Jeg pleier ikke bruke slettetang, for jeg vil ikke ha det for glatt… er ikke kresen jeg, nei 🙂 Når jeg bruker chitinsprayen holder håret seg slett lenger. Uten dette produktet har håret mitt en tendens til å krølle seg litt i løpet av dagen, men det problemet har jeg ikke lenger. Håret holder seg slett og mykt hele dagen.

Konklusjon:

Etter at jeg begynte å interessere meg for sminke og alt det innebærer, så har jeg prøvd mange forskjellige produkter. Det var ikke før jeg flyttet til Newcastle i 2012 at jeg virkelig begynte å ta vare på håret mitt. Det året jeg bodde der fikk jeg endelig sunt hår, og jeg ble kvitt mye av skadene håret mitt hadde fått etter år med farging og varme uten at jeg hadde beskyttet det. Nå er jeg veldig nøye på hva jeg bruker i håret mitt, og passer på at jeg bruker de nødvendige produktene for at håret mitt skal fortsette å ha det bra 🙂 Etter at Greenspirit sendte meg denne chitinsprayen, så er dette løsningen for meg. Dette er alt håret mitt trenger, og jeg er veldig fornøyd med at alt jeg trenger finnes i et eneste produkt.

Det eneste jeg kan si som faller litt på den negative siden er prisen. Sprayen koster 298 kr for 150ml, og det er ganske mye penger. Ikke misforstå meg, det er absolutt verdt det, men jeg har ikke jobb, og da er 300 kr mye å bruke på en chitinspray. Derfor får jeg ikke kjøpt meg ny før jeg får en jobb, og det er også derfor det nå er litt krise at den begynner å bli tom. Hva skal jeg gjøre når den er brukt opp? Nei da, jeg skal nok overleve, men jeg gleder meg til å bestille meg en ny 🙂

Hva er ditt favorittprodukt til håret? Fortell meg gjerne om det i en kommentar 🙂

~Pia~

Reklamer

2 kommentarer om “Review: Less is more Chitinspray

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s