Inglot

For noen år tilbake var Guro og jeg innom en Inglotbutikk i London og kjøpte oss 3 øyenskygger hver. Dette var før vi visste at man kunne få tak i det her i Norge, men vi hadde sett mange prate om det på Youtube, så vi ville gjerne prøve dem. Jeg har brukt mine veldig mye, og har nevnt de ofte både i videoer og på Instagram de siste månedene. Jeg er utrolig glad i dem, og det er fantastisk kvalitet på fargene og selve øyenskyggene.

Siden  vi er så glad i Inglot så ble vi veldig glad da vi så at Blivakker.no hadde salg på alt fra Inglot for en stund siden, og da vi fikk mulighet til å kjøpe flere øyenskygger så benyttet vi sjansen. Denne gangen kjøpte vi oss en større palett, og flyttet over de 3 fargene vi allerede hadde, og fylte opp resten med nye farger. Vi var flinke og kjøpte ikke bare brune farger denne gangen 🙂

11354888_10153556551696055_799981319_n

Vi kjøpte en palett med plass til 10 øyenskygger, og så valgte vi ut 7 farger vi synes var fine. Vi kjøpte noen like, men de fleste var forskjellige så nå kan vi låne litt av hverandre.

Det mest geniale med Inglot er freedom systemet deres. Du kjøper en tom palett, og så kjøper du løse øyenskygger. På den måten kan du lage en palett der du bruker alle fargene, fordi det er bare farger du har valgt selv. Ofte når man kjøper paletter blir det alltid farger du ikke synes er så fine, og så blir de bare værende i paletten ubrukt. Det kommer ikke til å skje her 🙂

1479841_10153556551956055_319898404_n

Guro kjøpte:

09
15
63
151
371
446
607

Pia kjøpte:

11354883_10153556552186055_290876581_n

09
15
151
154
327
428
607

Jeg er så utrolig fornøyd med disse fargene. På mandag drar vi til Fjällbacka på ferie sammen med mamma, og dette er den den eneste paletten jeg skal pakke med meg.

Nå drømmer vi bare om å besøke Inglotbutikken i Oslo. Det er utrolig spennende butikker å gå i, og de har så fantastisk mye fint. De selger selvfølgelig andre ting også, og jeg har veldig lyst til å prøve andre produkter fra dem også. Vi vet jo alle hvor glad jeg er i leppeprodukter 🙂 Det kunne blit en spennende vlog, hvis vi drar til Oslo en dag, så kanskje det er noe vi bør gjøre?

Har du prøvd Inglotøyenskygger eller andre produkter fra dem? Hva synes du? Har du en favoritt?

~Pia~

Reklamer

4 kommentarer om “Inglot

  1. toveenger sier:

    Jeg er veldig fornøyd med skyggene fra Inglot. Brukte de på brud i høst. Kostene er også gode, men ikke prøvd noen leppeprodukter enda. Dere burde ta dere en tur på butikken i Oslo. 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s