Boklageret: 5 bøker du bør lese i sommer

I januar la vi ut en video der Kine fra Boklageret anbefalte 5 bøker dere burde lese. Nå har vi tatt turen til Boklageret igjen, og denne gangen forteller Kine oss om de 5 bøkene hun mener vi bør lese i sommer.

Jeg vet ikke hvordan det er for dere, men sommeren er min lesesesong. Jeg leser alltid mye bøker om sommeren. Nå har jeg fått litt dilla på lydbøker, så i sommer blir det nok til at jeg bruker Audible-appen min mye, og jeg har lånt bort Kindlen min til mamma. Jeg hadde noen bøker på den som jeg ville at ho skulle lese 🙂

Tilbake til videoen. Tusen takk til Kine for at hun ville hjelpe oss med nok en video, og tusen takk til Boklageret for at vi fikk komme på besøk.

Bli medlem av Boklagerets kundeklubb ved å laste ned Leselyst-appen. Les mer om klubben her.

I dag begynner også Mossedagene i byen, så det blir mange spennende tilbud. Guro og jeg skal en tur til byen med mamma i morgen for da har ho fri 🙂

Ha en fortsatt fin torsdag 🙂

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Boklageret: 5 bøker du bør lese i sommer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.