Min drøm: Skrive bok

Helt siden jeg var ganske ung kan jeg huske at jeg hadde (har fortsatt) en ganske livlig fantasi. Pia og jeg drømte oss alltid bort i en annen verden når vi lekte, og de som var rundt oss ble gjerne dratt med de også. Vi kjørte fra dinosaurer med båt i Vansjø, vi bodde på bondegård hver gang vi var på hytta om sommeren hvor alle trærne rundt var kuer og hester som måtte mates. Det var sjelden vi var oss selv egentlig.
Pga denne livlige fantasien har jeg alltid hatt lyst til å skrive bok. Da jeg var yngre ville jeg gjerne skrive en fantasi bok om en oppdiktet verden hvor mye spennende skjedde. Da jeg ble litt eldre gikk jeg over til at jeg gjerne ville skrive bok om erfaringene mine med mobbing. En slags «Dette er meg»-bok hvor jeg kunne snakket om hva jeg har gått gjennom og hvordan jeg har taklet ting. Men så tenkte jeg, ville dette hvert noe andre ville vært interessert i å lese? Ville min historie hjulpet noen? Hadde andre hatt noe nytte av mine råd og erfaringer? Ikke vet jeg, men hadde en slik bok blitt til hadde jeg jo håpet at andre ville funnet noe hjelp eller trøst i den.
Nå er jeg vel egentlig mer tilbake på det å ville skrive en eventyr bok eller hva jeg skal kalle det. Bare glemme meg bort i fantasien min. Skrive en bok der leserne kan være med på eventyr og glemme hverdagen litt. Akkurat som Harry Potter bøkene gjorde for meg. Jeg kunne lese de og glemme helt at jeg lå i senga mi og ikke var på Galtvort sammen med Harry, Hermine og Ronny. Det er det jeg vil gjøre for andre, kanskje ikke en magisk verden som i Harry Potter bøkene, men et sted hvor det ikke settes noen grenser for hvor fantasien kan ta deg hen. Det er det jeg har lyst til. Jeg har til og med begynt på et par bøker, og har ideene klare for enda flere. Jeg trives godt når jeg kan sitte ved pcen min, høre på musikk og skrive, så da hadde det jo vært kjempe moro om det jeg satt og skrev kunne blitt en bok en vakker dag. Det beste av alt er at Pia og jeg har veldig lyst til å skrive bok sammen. Pia har også lenge hatt lyst til og skrive bok, og vi er jo ganske like når det gjelder hva vi liker og lese, så jeg tror det hadde vært kjempe moro å gjøre dette sammen med henne. Hvem vet, kanskje får vi drømmen oppfylt en dag…

Hva er en av dine drømmer?

~Guro~

Reklamer

2 kommentarer om “Min drøm: Skrive bok

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s