Internettproblemer :(

I dag skulle egentlig del 2 i DIY bloggserien vår ut, men vi måtte laste den opp på nytt og det er ikke så lett når internett slutter å virke innimellom. Videoen har nå stått og lastet i hele dag og det er fortsatt 2 timer til den er ferdig. Den vil bli lagt ut i løpet av natten 🙂 så den er klar i morgen tidlig. 

Vi la ut en engelsk versjon på youtube (NTwinsBlogg) tidligere i dag, noe som er nervepirrende og spennende. Vi har blitt spurt om vi kan lage noen engelske videoer, og det gjør vi gjerne. Det er jo litt skummelt siden vi ikke snakker engelsk til vanlig, men vi tar utfordringen vi 🙂 Blir flere engelske videoer fremover. 

~Guro~

Reklamer

En kommentar om “Internettproblemer :(

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.