Alexis Mote Lookbook: Hverdag

I mai, som en del av 17.mai-uka her på bloggen, fikk Guro og jeg lov til å komme til Alexis Mote i Moss sentrum og filme en lookbook. De har vært så snille og latt oss komme på besøk igjen, og denne gangen filmet vi to videoer. Første videoen får dere se i dag, og neste video kommer allerede på torsdag.

I dagens video har vi tatt for oss hverdagsantrekk. Det er vanskelig å bare velge noen antrekk å vise dere, for de har så mye fint der. Vi kunne fort holdt på i flere timer 🙂 Som jeg sa, temaet for denne videoen er antrekk som kan brukes i hverdagen, eller hvis du skal på en grillkveld med familie eller venner (på torsdag blir det litt mer pyntet antrekk som passer bedre til bryllup eller lignende anledninger).

Tusen takk til Alexis Mote for at vi fikk lov til å komme og filme hos dem. De har en flott butikk her i Moss (i gågata – Dronningensgate 10), og de har også en butikk i Oslo (Skippergata 23).

Vi syns det er veldig morsomt å filme disse videoene. Vi er jo tross alt jenter, og det er jo som en drøm å få lov til å prøve fine klær 🙂 Hvis dere liker disse videoene, bør dere følge med videre. Som sagt kommer det enda en lookbook fra Alexis Mote på torsdag, og i de nærmeste ukene kan det også hende det kommer noe annet spennende derfra 😉

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Alexis Mote Lookbook: Hverdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.