Ferie i Fjällbacka: Dag 2 + vlog

Vi koser oss fortsatt på ferie 🙂

Jeg vet jeg noen gang klager over at Guro drar meg med på ting, men nå må jeg nesten bare gi meg, for jeg er så utrolig glad for at jeg fikk oppleve gåturen vår i går, og hadde det ikke vært for at Guro dro meg med, hadde jeg ikke blitt med. La meg forklare situasjonen….

I går var andre dagen av ferien, og Guro hadde planene klare. Det fins en gårute på oppover i fjellet her som heter Kungsklyftan, og den ville Guro gå. Som dere kanskje vet er ikke jeg veldig glad i høyder, men vi prøver jo å være flinke til å bevege oss mer, så jeg hang meg på. Det er en av de flotteste opplevelsene jeg har hatt på lenge.

IMG_1133

IMG_1135 IMG_1140

IMG_1158 IMG_1144

IMG_1156 IMG_1160

IMG_5076

IMG_5087

En ting var gåturen oppover, og selv om det var tungt og skummelt, så glemte man det litt da man sto på toppen. Utsikten var helt utrolig, og det var så deilig å ta seg en pause og bare nyte alt sammen.

IMG_1162

IMG_1164

IMG_1187

IMG_5088

Vi ble oppe på fjellet en stund, for vi er nå alle tre bitt av Geocaching-basillen. Hvis ikke dere vet hva det er kan vi kanskje forklare det bedre i et eget innlegg etterhvert, når vi selv har kommet litt mer inn i det 🙂 Kort fortalt: Du laster ned en app der du får vite hvor forskjellige poster ligger. Du finner disse postene over hele verden, og vi fant to stykker her i Fjällbacka.

IMG_1193

Nå gleder vi oss bare til å lete etter de i Moss.

Vi spiste lunsj så fort vi kom ned, for da var vi sultene 🙂

IMG_1198 IMG_1199

IMG_1200

Vi fant også veien ned til brygga igjen for å ta noe å drikke. Middagen lagde Guro og jeg i leiligheten, og det smakte veldig godt.

IMG_1213

Og igjen avsluttet vi dagen med en spillkveld. Mamma knuste oss i både Yatzi og kort i går 🙂

Ha en fortsatt fin dag 🙂

~Pia~

 

Reklamer

3 kommentarer om “Ferie i Fjällbacka: Dag 2 + vlog

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.