Guro: Mine topp 5 leppeprodukter i sommer

Å velge ut bare 5 leppeprodukter å prate om i dette innlegget er vanskelig. Jeg har så mange fine som passer fint for sommeren, men jeg klarte til slutt å velge 5.

IMG_0943

 

L’Oreal Paris Liquid Lipstick i fargen Rose Symphony (201)
Dette er en flott rosa farge som sitter godt på leppene. Fargen er ikke like intens hele tiden så man må påføre mer i løpet av dagen/ kvelden, men det går jo bra. Jeg pleier alltid å ha med meg leppeproduktet jeg har på meg i veska uansett.

IMG_0944

 

IsaDora Twist-up Matt Lips i fargen Candy Store (56)
Dette er også en utrolig fin rosa farge, bare at denne er matt. Jeg er utrolig glad i glossy stickene til IsaDora så da de kom med de matte måtte jeg prøve de. Og de skuffer ikke. Fargen, konsistensen og holdbarheten er kjempe bra.

IMG_0948

 

Rimmel London Kate Moss leppestift i fargen 101
Dette er favoritt leppestiften min, uansett årstid. Den har en nydelig farge, en blanding av rosa og nude, og den sitter bra på leppene. Rimmel leppeprodukter er stort sett veldig bra, så det er ingen overraskelse at denne kom med på topp 5 sommer listen min.

IMG_0947

 

Clinique Chubby Stick i fargen Super Strawberry (07)
Jeg la ut bilde av denne for noen uker siden på Instagram. Det er en mørk rosa, nesten rød farge. Jeg har brukt den en del i det siste. Den er litt mørkere enn det mange tenker på som sommerfarge, men det bryr jeg meg ikke noe om. Jeg er så utrolig glad i fargen at jeg kommer til å bruke den masse i sommer. Den holder også en stund på leppene, og det er jo positivt.

IMG_0945

 

Bourjois Rouge Edition Velvet i fargen Nude-ist (07)
Denne har også vært en favoritt hos meg lenge, jeg er veldig imponert over holdbarheten på produktet og pigmenteringen. Det er en mørk rosa, nesten brun farge. Denne er også kanskje mest for høst/vinter, men jeg liker den så godt at den er gjerne en av de produktene jeg strekker meg etter hele året. Denne kommer til å bli fin å bruke hvis jeg skal bort på kveldene, når solen begynner og forsvinne bak tretoppene.

IMG_0946

Hva er dine favoritt leppeprodukter i sommer?

~Guro~

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.