Alexis Mote lookbook: Fest

Dette er et tema som jeg fort kan snakke/skrive om lenge, men jeg skal prøve og ikke rote meg helt bort i temaet her. Jeg får heller skrive et eget innlegg om det ved en annen anledning. Jeg har vært stor så lenge jeg kan huske, og kjøpe klær er sjeldent morsomt når man aldri finner noe som passer. Man kan være heldig å finne plagg som ser ok ut, men det ble fort til at man gikk i de samme tre antrekkene hele tiden fordi det var de man følte passet best. Vaskemaskinen ble mye brukt, for å si det sånn. En ting var hverdagsklærne, men skulle man på en fest der man faktisk måtte pynte seg, var situasjonen mye verre. Jeg husker jeg ble invitert i bryllup for noen år siden, og i steden for å glede meg til bryllupet, stresset jeg bare over hva jeg skulle ha på meg. Å finne kjoler i store størrelser var jo så og si umulig. Det problemet har jeg ikke lenger, takket være Alexis Mote.

Det er vanskelig å forklare hvor glad jeg ble da Alexis Mote kom til byen. Jeg har sagt det flere ganger, og jeg sier det igjen, for en lettelse. Endelig kunne jeg også handle klær, og det var faktisk morsomt 🙂 Hos Alexis Mote finner du klær i størrelse 38-56, og de har også undertøy, badetøy, smykker og vesker.

Sommeren er jo en sesong der det er mange bryllup og andre selskap der man må pynte seg litt ekstra. Derfor ville vi også lage en video med antrekk for festanledningene 🙂 På tirsdag viste vi dere noen hverdagsantrekk, men i dag er det på tide å ta på seg finstasen (som mormor ville sagt). Ta en titt på lookbooken vi lagde i forbindelse med 17.mai også. Kanskje du finner festantrekket der.

Tusen takk til Alexis Mote for at vi fikk komme å prøve de utrolig fine klærne deres. De har to butikker, en i Moss (Dronningensgate 10) og en i Oslo (Skippergata 23). Hvis du skal i dåp eller bryllup denne sommeren, ta en tur innom Alexis Mote. Kanskje du finner drømmekjolen? 🙂

Alexis Mote har også nettbutikk, den kommer du til ved å trykke her.

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..