Everts Tapas Bar i Fjällbacka

IMG_5097

Begge gangene vi har vært i Fjällbacka har vi spist på en liten restaurant som heter Everts Tapas Bar. Den hører til Det Stora Hotellet, og de serverer kun tapas.
Restauranten er ikke stor, den har under 10 bord og det er virkelig ikke plass til mange, men den er utrolig koselig og maten er utrolig god.
Det er en litt negativ ting jeg vil nevne, og det er at den har bare oppe onsdag til lørdag fra kl 18, noe som er synd hvis du er i Fjällbacka søndag til tirsdag. Heldigvis skulle vi være der sånn at vi fikk tatt turen innom denne turen også.

IMG_1256

Det er rundt 20 retter på menyen, men det holder virkelig. De har noe for en hver smak. De har noen kaldretter og noen varmretter.
Begge gangene vi har vært der har vi bestilt så å si det samme, men denne gangen smakte vi på to nye retter. En potetrett dere får se bilde av under her, og så bestilte Pia seg Mozzarella ost, og den kommer hel, men den er varmet opp i en slags lake så den er god og myk, og du bare drar av små biter som du kan ha brød til 🙂

IMG_5091
Kyllingvinger

IMG_5090
Chorizo pølser

IMG_1253
Ovnspoteter med chillimajones (og på tallerkenen; Spansk kjøttbolle)

Vi bestiller også et ostefat, hvor du får en liten smakebit av litt forskjellige oster. Min favoritt er blåmuggosten 🙂

Hver rett koster mellom 40 og 90 kr, så det er ganske rimelig der. Alt smaker veldig bra, og de som jobber der er veldig hyggelige. Er det noe du lurer på hva er, eller andre spørsmål, er de ikke leie med å hjelpe deg.

Så skal du til Fjällbacka, ta turen innom denne lille tapas baren. Det er absolutt verdt turen 🙂

IMG_4649

Helt til slutt så vil jeg også bare nevne hvor kjekt det er for meg og min minimage at det finnes tapas restauranter. Da vi var der fikk jeg akkurat passe mengde mat, og jeg kunne fortsatt smake på litt forskjellige ting, uten at jeg ble sittende igjen med 80 % av retten jeg bestilte.

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..