Vlog: Nordens Ark

Søndag er en typisk dag som jeg fort kjeder meg (dette er sikkert fordi jeg er arbeidsledig, og setter ikke like stor pris på fridagen som de som jobber). Derfor er det veldig koselig når Helene sender melding og foreslår at vi drar til Nordens Ark 🙂 Som dere kanskje husker var Guro, mamma og jeg der i påska også, men det gjør ingenting. Jeg drar gjerne flere ganger jeg 🙂 Denne gangen var det jo også litt spesielt fordi vi skulle få lov til å oppleve det sammen med Lucas (sønnen til to av bestevennene våre). Å få oppleve ting som dette sammen med en på snart 3 år, er veldig morsomt, og man ser ting på en helt annen måte, så tusen takk for at vi fikk være med og dele dagen med dere Helene, Peder, Jenny, Iselin, Marius, Lucas og Sofie 🙂

Siden det var en dag vi faktisk skulle gjøre noe spennende, så bestemte vi oss for å vlogge. Siden vi ikke er helt sikre på hva de andre synes om å filmes, så filmet vi bare oss selv og noen av dyrene. Kanksje det kan gi dere et inntrykk av parken, og kanskje det er noe dere kan foreslå for deres familie/venner i sommer. Nordens Ark ligger ca 1 – 1 1/2 time fra grensa.

Vi hadde det så fint den dagen, og vi var også veldig heldige med været 🙂 Nå leter vi bare etter andre steder vi kan dra. Det liggen en bjørnepark i Flå i Hallingdal, kanskje det er et alternativ? 🙂

Ha en fortsatt fin dag, og kos dere i det fine været 🙂

~Pia~

2 kommentarer om “Vlog: Nordens Ark

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..