Neglelakk: Mine favorittfarger i sommer

Før vi begynner vil jeg bare si at jeg er ikke veldig oppdatert på hva som er trendy av farger osv… men bruker heller de fargene jeg syns er fine om sommeren. Som dere vil se bruker jeg både mørke og lyse farger. Jeg liker best mørke farger på neglene mine (rød, svart mørk lilla osv), men om sommeren bruker jeg mye lyse farger også som jeg ikke rører ellers i året.

Jeg har plukket ut 8 farger som jeg vil vise dere (det skulle egenlig være bare 5, men jeg klarte ikke å bestemme meg, så jeg tok med flere ).

IMG_1387 med tall

1.Neglelakk fra Tanya Burr i fargen Mischief Managed

Hvis vi ser bort ifra det utrolig kule navnet (for oss Harry Potter fans), så er dette den perfekte rødfargen. Hvis jeg vil ha røde negler, og det er ganske ofte, så er det denne jeg bruker. Ikke nok med at fargen er helt fantastisk, men neglelakkene til Tanya Burr holder lenge på neglene mine uten at de begynner å flise av. Jeg har to andre farger fra kolleksjonen hennes også, og de holder like lenge.

Man får ikke kjøpt disse neglelakkene i Norge, men man kan bestille de fra feelunique.com. De har for tiden salg på noen av neglelakksettene hennes, og du kan få opptil 50% på sett med 3 neglelakker 🙂

2. Essie neglelakk i fargen Mint Candy Apple

Dette er faktisk en neglelakk jeg måtte låne av Guro. Jeg var helt sikker på at jeg hadde den jeg også, men det kan virke som jeg har mistet min. Heldigvis har Guro den, for når jeg tenker på sommer og neglelakk er denne det første jeg tenker på. Ingenting skriker sommer mer enn denne neglelakken. Det er kanskje en av mine mest brukte sommerfarger fra i fjor, og jeg tror jeg kommer til å være like glad i den i år 🙂

Essie får du kjøpt i mange forskjellig butikker: H&M, Cubus, Vita og Lindex.

3. Essie neglelakk i fargen Serial Shopper

Igjen et navn som passer perfekt til meg, for jeg liker å shoppe 🙂 Dette er også en fin sommerfarge, og en jeg brukte den en del i fjor. Jeg har en del svarte klær, så da syns jeg det er morsomt å bruke litt farger på neglene sånn at det blir litt farger. Jeg er alt for dårlig på å bruke klær med farger, så da må jeg få fargene fra noe annet. Neglelakk er altså perfekt 🙂

4. Essie neglelakk i fargen Cocktail Bling

Hvis ikke jeg tar helt feil, så er dette en av de første neglelakkene fra Essie jeg kjøpte meg, og det er en god grunn til det. Fargen er så utrolig fin, og selv om den er lilla, blir den ikke for lilla. Hvis neglelakken blir for lilla syns jeg det er litt vanskelig å matche den til klær, og det er derfor jeg liker å bruke mørelilla, for det kan fort se litt mer svart ut, og da gjør det ikke noe 🙂

IMG_1395

5. teeez Nail lacquer i fargen Smooth

Denne fikk vi i en Glossybok for en stund siden, og jeg elsker denne fargen. Jeg har egentlig aldri vært noe fan av rosa, og jeg er fortsatt ikke så glad i fargen, untatt når det gjelder neglelakk. Jeg har blitt veldig glad forskjellige rosanyanser, og jeg har jo inkludert en annen rosafarge i dette innlegget også 🙂

Du kan kjøpe teeez-produkter på blivakker.no, men de hadde ikke akkurat denne fargen – det var andre fine farger der 🙂

6. NailsInc London i fargen Grosvenor Crescent

De tre neste neglelakkene kjøpte jeg som et sett på Vita. Det er en ny oppdagelse for meg dette året, for jeg hadde ikke prøvd noen neglelakker fra dem før, men nå er det mitt nye favorittmerke. Så utrolig bra kvalitet! Jeg har også veldig lyst til å prøve gel-kolleksjonen deres, men det får bli når jeg har fått jobb – de er veldig dyre disse neglelakkene. Hvis jeg skal ha noe å klage på så er det prisen. Det koster nesten 200 kr for en neglelakk, og det er veldig mye. Ja, de er veldig bra, men jeg vet ikke helt om de er 200kr-bra.

Dette er jo også en mørk farge, og her er det jeg snakket om i stad. Denne er mørkelilla, men ser svart ut – både i flasken og på neglene mine 🙂

NailsInc London får du kjøpt på nettet, men du finner de også på Vita.

7. NailsInc London i fargen Uptown

Den eneste måten jeg kan komme på for å forklare denne fargen er: den er en møkkete rosa. Noen som skjønner hva jeg mener?
Det er ikke en veldig mørk rosa, men den ser ikke så lys ut heller… Nå gjør jeg en dårlig jobb med forklaringen syns jeg, men jeg har aldri vært flink til å forklare farger (eller smaker for den saks skyld). Jeg er hvertfall veldig glad i fargen 🙂

8. NailsInc i fargen Battersea Park

Den siste fargen er en mørkegrønn, eller skogsgrønn. Jeg kunne ikke avslutte dette innlegget uten å ta med en grønnfarge siden det er favorittfargen min 🙂 Dette er kanskje en mer høstfarge, og jeg kommer helt sikkert til å bruke den da også, men hvis jeg vil ha litt mørkere negler i sommer er dette helt klart en av fargene jeg kommer til å gå for.

IMG_1394

IMG_1398 IMG_1389

Hvilke farger bruker du om sommeren? Har du et favorittmerke/farge så skriv det gjerne i kommentarene 🙂

Ha en fortsatt fin dag 🙂

~Pia~

En kommentar om “Neglelakk: Mine favorittfarger i sommer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..