Guros Vektreise: Tilbake på jobb

Det er nå over to måneder siden operasjonen min. Jeg er endelig under 100 kg, og har til sammen gått ned 20 kg. Jeg er veldig fornøyd og jeg kjenner at jeg blir lettere for hver dag. Aktiviteter er ikke like tungt lenger, selv om brokket fortsatt er ganske plagsomt.

På mandag begynte jeg på jobb igjen. Det var veldig deilig å komme tilbake til alle de flotte kollegaene mine, selv om jeg var litt nervøs også. Ikke nervøs for å treffe dem, men for selve jobbingen. Jeg har vært veldig heldig med nesten ikke noe smerter etter operasjonen, og merker at jeg derfor er litt nervøs for at jeg skal få vondt hvis jeg gjør for mye. Selv om jeg er nervøs, kjenner jeg også at det er litt godt å presse kroppe litt. Jeg har vært veldig forsiktig mens jeg har gått hjemme, og derfor er det deilig å få kroppen litt i gang igjen.

På onsdag var jeg også hos legen for en sjekk. Denne skulle egentlig kommet tre måneder etter operasjonen, men på grunn av sommeren tok de den nå sånn at jeg skulle slippe og vente helt til august-september. Hos legen snakket vi om hvordan det har gått hittil, om jeg har hatt noen problemer og hvordan blodprøvene mine så ut. Jeg har fortsatt lite med Dvitamin, så jeg må øke dosen min av det i tre måneder, men det er jo ikke noe problem. Så var det en veldig koselig sykepleier der som veide meg og målte meg rundt livet. 12 cm er borte, og det virker helt uvirkelig, for jeg syns liksom ikke jeg ser noe forskjell når jeg ser meg i speilet. Jeg merker det selvfølgelig på klærne, men har vanskeligheter med å se det selv. Tenk at jeg nå kan gå på Cubus og handle klær i størrelse L. L!!! Hadde aldri trodd jeg skulle bli så glad i en klesstørrelse 🙂

Dette ble en kort oppdatering, men mye er fortsatt det samme 🙂 Nå er det snart tre måneder siden operasjonen og da kommer jeg med en ny videooppdatering 🙂

Som alltid, hvis du har noen spørsmål angående operasjoen eller lignende, svarer jeg gjerne.

~Guro~

Reklamer

En kommentar om “Guros Vektreise: Tilbake på jobb

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.