Annie

I dag skal jeg fortelle dere om en film jeg liker veldig godt, nyinnspillingen av Annie. Jeg har sett den gamle Annie filmen også, og den er bra den, men jeg likte denne nyinnspillingen mye bedre.

Filmen handler om Annie, en foreldreløs jente, som bor på et barnehjem som blir styrt av den slemme Miss Hannigan. Annie drømmer om at foreldrene hennes skal komme og hente henne, og hun slutter aldri å lete etter de. Etter et møte med den alvorlige buisnissmannen Will Stacks, flytter hun inn til han og et nytt vennskap blir til.


(bildet er lånt fra: http://www.impawards.com/2014/annie_ver4.html)

De har gjort en bra jobb med å gjøre filmen mer moderne, og sangene er kjempe fine.

Quvenzhané Wallis gjør en kjempe bra jobb som Annie. Ho er så søt og tøff, mens hun kan få frem de mer sårbare sidene til Annie også. Hun har også en helt fantastisk stemme til å være så ung.
Jamie Foxx er også perfekt i rollen som Will Stacks. Jeg er en stor Jamie Foxx fan og det er denne type roller jeg liker å se han i.
Cameron Diaz er også en jeg vil nevne her. Hun spiller Miss Hannigan, og gjør en veldig bra jobb. For meg, er det ikke normalt å ikke like en rolle som hun spiller, men som Miss Hannigan viser hun hvor lett det er og ikke like henne.

Det jeg likte aller best med filmen var sangene. Den beste sangen er for meg ‘It’s The hard-knock life’. Jeg husker den så godt fra orginalen og jeg likte den veldig godt i denne filmen også.
Men for å være ærlig så er alle sangene veldig bra. Det skal sies at jeg ble ekstra imponert over Cameron Diaz og hennes sangstemme. Jamie Foxx er jo bare perfekt når det kommer til sang, og min andre favoritt sang i filmen er en som han synger, ‘The City’s Yours’.

Helt til slutt vil jeg bare si at hvis du likte den orginale Annie filmen, bør du se denne også. Den er morsom, søt og en absolutt familiefilm.

Hvis du har sett den nye Annie filmen, hva syns du? Liker du denne eller orginalen bedre?

~Guro~

En kommentar om “Annie

  1. Tilbaketråkk: Annie | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..