Jeg skal teste Veet Spawax

Jeg har vært så heldig å bli plukket ut til å være med på Buzzadorkampanjen til Veet Spawax. De neste ukene skal jeg teste denne, og så skriver jeg blogginnlegg om hva jeg syns underveis. Jeg vurderer også å lage en video der jeg sammenligner denne med et annet voksesett fra Veet, men den kommer da evt når kampanjeperioden er over.

Buzzador er en nettside der du registrerer deg, og så kan du melde deg på diverse kampanjer så du kan være med å teste ting du også. De har kampanjer for alt mellom himmel og jord. Å registrere seg er gratis, og det er det også å delta på de fleste kampanjene. Noen ganger er det kampanjer der du må kjøpe produktet du skal teste, men da får du alltid et bra tilbud på produktet, så du slipper å betale full pris.

Jeg gleder meg, og gruer meg til å teste Spawax. Jeg er veldig imponert over det vi allerede bruker fra Veet, så jeg vet det er kvalitet på varene deres, men jeg er litt skeptisk til hvordan Spawax fungerer. Det kan virke som dette vil lugge litt mer enn de andre vi bruker.
Veet Spawax er lagd sånn at du trenger ikke noe annet enn voksen. Du smelter tabletter med voks, smører det på området som skal vokses, og så stivner den og da kan du rive den av…. Au. Jeg syns det er på kanten til tortur fra før av, men det er sommer, og det kunne ikke passet bedre å få prøve dette. Iselin har meldt seg frivillig til å komme og hjelpe meg for jeg klarer det ikke selv 🙂

Har du prøvd Veet Spawax? Legg gjerne igjen en kommentar om hva du syns. Fins det et triks som gjør prosessen mindre vondt? 🙂

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Jeg skal teste Veet Spawax

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.