En grå og trist dag i Moss

I dag har vi virkelig ikke hellet med oss når det kommer til været her i Moss. Det har vært så fint de siste dagene, men i dag er det faktisk litt kaldt og overskyet. Ja ja, vi får håpe finværet kommer tilbake snart.

Jeg har vært på jobb i dag, men var tidlig ferdig. Kjenner at det er veldig deilig å være tilbake på jobb. Ikke bare er det godt og kjenne at jeg jobber litt igjen, men det er også hyggelig å være sammen med kollegaene igjen. Jobben er også en veldig fin hjelp til og få en tidlig start på dagen. Har snudd døgnet litt nå mens jeg har gått hjemme, men nå er det snart tilbake til normalen 🙂

Selv om det er grått og trist i dag, finnes det noen lyspunkter. Har snakket med pappa i dag, han ringte oss fra ferien sin. Det var hyggelig. Mamma er på vei hjem, så vi får snart sett ho igjen, og sist, men ikke minst: Jeg har spist is i dag 🙂 Jeg er veldig glad i is, men har ikke turt og prøve meg noe særlig på det etter operasjonen. Men her om dagen prøvde jeg meg på en Friskis, og det gikk veldig bra så i helga kjøpte jeg en 10 pk som jeg har i frysern til mamma. Så etter lunsj i dag koste jeg meg med en Friskis mens jeg satt og så ut og håpet på bedre vær. Nam nam 🙂

Håper dere alle har en fin dag 🙂

~Guro~

En kommentar om “En grå og trist dag i Moss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..