Plagg vi må ha i klesskapet

I dag tenkte vi at vi kunne dele noen ideer med dere om plagg det er viktig for oss å ha i skapet. Det vi mener da er at dette er plagg vi ofte bruker, og noe som gjør det enklere å plukke ut antrekk til forskjellige anledninger.

Pia

Det første, og kanskje viktigste for meg er tights/leggings. Jeg HATER å gå i olabukser/jeans. Har alltid gjort det. Det er litt flaut å innrømme dette, men da jeg var mindre begynte jeg å gråte hvis jeg måtte ta det på meg. Det var en gang da jeg ble stående på toppen av trappa hjemme, men olabuksa rundt anklene og hylgråt fordi jeg måtte ta på meg olabuksa for å være med på Mosseporten. Sånn var jeg… Det var bare det at jeg hater (og gjør det fortsatt) følelsen av olabuksa. Den er så stiv og ekkel, for ikke å snakke om når den er nyvasket eller våt. Grøsser bare jeg tenker på det. Derfor er jeg veldig glad i tights. De er så myke, og behaglige å ha på seg, og er det noe som er viktig for meg når det gjelder klær jeg bruker, så er det at det skal være behagelig å ha på seg.

IMG_5213

Så må jeg jo ha noen overdeler også 🙂 Her er jeg kanskje litt kjedelig, men det viktigste er jo at du er fornøyd med det du har på deg. Gå med det du vil… ha din egen stil!
Jeg bruker mye t-skjorter, men om vinteren har jeg tynne jakker over. Her får jeg derfor slått sammen to forskjellige plagg som jeg har mye av i skapet. Jeg har t-skjorter i forskjellige fasonger og farger, men jeg er veldig glad i den typen du ser på bildet (med søm over magen).

IMG_5206
                                                                         (T-skjorte fra Asos.com)

Jeg har utallige jakker i skapet. Noen korte, andre litt lenger. Noen med kort arm, andre med lang arm. Jeg har jakker som passer til så og si alt jeg har i skapet, og de blir mye brukt. Jeg inkluderer bilder av to av jakkene mine 🙂

IMG_5207 IMG_5211
(Jakke fra Lindex)                                                                (Jakke fra Lindex)

Noe som bør være i alle skap er en god og deilig genser. Jeg har flere gensere i kategorien «kosegenser», men har valgt å vise dere den fineste av dem. Det er en genser jeg ofte bruker når vi bare skal være her hjemme, men jeg har også hatt den på meg i en del videoer.

IMG_5205
(Genser fra Cellbes)

Jeg har en del klær fra Alexis Mote, og et av plaggene jeg er veldig glad i, og som jeg bruker mye, er denne genseren. Jeg har to forskjellige farger av denne genseren. Den dere ser på bildet går i grønt, og så har jeg en i blått.
Det jeg syns er veldig kjekt med disse genserene er at jeg kan bruke de til hverdags, men også hvis jeg vil pynte meg litt 🙂

IMG_5204
(Genser/tunika fra Alexis Mote)

Det siste jeg vil nevne er et plagg til anledninger der jeg vil pynte meg. Jeg er ikke veldig glad i kjoler (fordi jeg føler ikke at jeg har en kropp som passer kjoler – blir nok til at jeg bruker mer kjoler når jeg har gått ned mer), derfor pynter jeg meg med fine gensere i steden. Jeg har flere pene gensere, men favoritten min er den dere ser på bildet.

IMG_5212
(Genser fra Kappahl)

Guro

Akkurat som Pia er tights, men også olabukser viktig for meg. Liker helt vanlige svarte tights da disse så og si kan brukes til de fleste antrekk. Det samme gjelder også olabuksene.

IMG_5215

(Tights fra Lindex)


IMG_5220

(Bukse fra Kappahl)

For de dagene jeg bare skal være hjemme, eller skal til mamma og spise og se på tvserier er det deilig med litt mer avslappende klær. Derfor må jeg ha et utvalg av joggebukser og collagegensere i skapet.

IMG_5214(genser fra Cubus, busken er fra Lindex)

Jeg er også veldig glad i gensere/topper som man fint kan bruke til både fint og hverdag. Disse type toppene har jeg en del av i skapet. De passer helt fint til tights, bukser eller skjørt.

IMG_5219

(Genser fra Cubus)

I det siste har jeg også blitt veldig glad i å gå i kjoler. Og jeg er veldig glad i denne kjolen. Den er veldig deilig nå på sommeren, men kan også brukes på våren og høsten hvis man tar en jakke utenpå. Så et par kjoler må jeg ha i skapet, man vet jo aldri når man må pynte seg litt ekstra.

IMG_5222

(Kjole fra Lindex)

Det siste jeg vil nevne er treningstøy. Tenk at det skulle være et must-have for meg, det er ganske moro syns nå jeg. Jeg har noen treningstopper og en tights som jeg bruker når jeg trener. Syns det er greit å ha noen plagg som bare brukes til trening.

IMG_5217

(Tskjorte fra H&M, tights fra Lindex)

Det var våre must-have plagg. Hva er noe du bare MÅ ha i klesskapet?

~Pia og Guro~

En kommentar om “Plagg vi må ha i klesskapet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..