TV: Sea Patrol

For noen år siden hadde vi en kanal som het Hallmark. Jeg så ganske mye på den, og det var der jeg oppdaget den australske serien McLeod’s Daughters. Jeg elsket den serien, og jeg fulgte spent med på hver episode.

En annen serie jeg oppdaget på Hallmark, og den jeg skal fortelle dere om i dag, er Sea Patrol. Det er en serie som handler om crewet på en båt i den australske marinen.

IMG_0867

Serien har 5 sesonger, og jeg var hekta fra første stund. Det er vanskelig å velge en favorittsesong, men sesong 2 er veldig bra. Serien byttet ut noen karakterer underveis, men dette er den eneste serien jeg noen gang har sett på der jeg har likt alle karakterene. Selv når noen av favorittene mine sluttet og det kom inn nye, var de så unike karakterer at jeg likte dem med en gang. Jeg ble spesielt glad i karakterene ET, Nav, RO og Swain.

Det er en drama serie, men den er også veldig morsom innimellom. Jeg liker serier best når det er en blanding av humor og drama. Hvis ting er veldig dramatisk hele tiden, blir det fort kjedelig. En annen ting er at de klarte å gjøre episodene veldig spennende. I en serie som denne er det fort gjort at episodene kan bli veldig like når serien varer i flere sesonger, men det ble det ikke her. Bra gjort.

Det er noen år siden serien ble avsluttet, og jeg har sesong 1 og 2 på dvd, men nå i det siste har dansk tv sendt serien rundt midnatt, så nå har jeg fått sett på den igjen 🙂

Noen andre enn meg som har sett denne serien?

~Pia~

En kommentar om “TV: Sea Patrol

  1. Tilbaketråkk: TV: Sea Patrol | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..