#NorwaytwinsTester Veet Spawax

Denne uka har jeg testet produktet alene, for det er noe jeg har blitt sendt i posten fra Buzzador. Buzzador er en nettside der du registrerer deg, og så kan du melde deg på diverse kampanjer så du kan være med å teste ting du også. De har kampanjer for alt mellom himmel og jord. Å registrere seg er gratis, og det er det også å delta på de fleste kampanjene. Noen ganger er det kampanjer der du må kjøpe produktet du skal teste, men da får du alltid et bra tilbud på produktet, så du slipper å betale full pris.

Kampanjen jeg har fått være med på denne gangen er for Veet Spawax. Guro og jeg bruker normalt Veet Easy Wax, så jeg ble veldig glad da jeg ble plukket ut til å teste et annet vokseprodukt fra Veet. Veet er helt klart best på hårfjerningsprodukter spør du meg. Jeg fikk Iselin til å hjelpe meg med voksingen, for jeg er litt pysete når det kommer til sånne ting, og vet ikke helt om jeg hadde klart det selv.

For noen måneder siden var jeg med i en annen kampanje for Buzzador. Da testet jeg lydbok-appen Storytel.

Legg gjerne igjen en kommentar hvis du har prøvd Veet Spawax. Hva syns du?

Ha en fortsatt fin søndag 🙂

~Pia~

2 kommentarer om “#NorwaytwinsTester Veet Spawax

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..