Sminkekoster fra Real Techniques + demo

Det året jeg bodde i Newcastle var på mange måter det året da interessen min for sminke virkelig tok av. Sminke er billigere i England, og siden jeg bodde der, ga det meg en mulighet til å kjøpe inn noen av tingene jeg hadde hatt lyst til å prøve lenge. Guro og jeg shoppet alltid på Boots og Superdrug da hun var på besøk, og jeg kjøpte alltid inn litt gaver til Guro som hun fikk da hun kom.

En av første tingene jeg kjøpte meg var sminkekoster fra Real Techniques. Jeg hadde fulgt kanalen til Sam og Nic en stund, og var veldig spent på kvaliteten på kostene. De er ganske dyre, selv i England, så jeg håpet de ville være bra, og det er dem. I dag er de favorittene mine, og fort de sminkekostene jeg bruker mest.

Her i Norge får man kjøpt sminkekostene hos H&M, Cubus og Lindex (tror man får de andre steder også). De har de også på blivakker.no.

Ha en fortsatt fin dag 🙂

~Pia~

En kommentar om “Sminkekoster fra Real Techniques + demo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..