Våre topp 5 sanger for øyeblikket.

I slutten av mai la vi ut hver vår liste med 5 sanger vi hørte mye på (Guro og Pia), og nå har det gått noen uker, så vi tenkte det var på tide med en ny 🙂

Guro:

Jeg hører veldig mye på musikk, og syns det er veldig vanskelig å bare velge 5 sanger, men skal nok klare det.

1. Sam Smith – Like I can

Denne låte oppdaget jeg mens jeg gikk på tredemølla til mamma. Jeg hadde på en Spotify liste som heter workout, og der dukket den opp. Gikk tilbake og hørte på den flere ganger under gåturen min for den er så bra.

2. Shawn Mendes – Aftertaste

Hele albummet til Shawn Mendes burde stå her, for jeg har vært litt hekta på det i det siste. Men den fineste sangen er Aftertaste. Shawn Mendes har en unik stemme som gjør seg veldig bra i den type musikk han synger, så han bør man absolutt sjekke ut.

3. Madcon og Ray Dalton – Don’t worry

Dette er go’ låta si, det skal jeg si deg. Den er så utrolig fengende, og det er vanskelig å sitte stille når jeg hører den. Jeg blir også i bedre humør av den, som de sier i sangen: «Don’t worry about a thing». Og det er nettopp det jeg klarer og gjøre når jeg hører sangen. Da slipper jeg alle bekymringer og bare nyter sangen.

4. Meghan Trainor – Dear Future Husband

Denne sangen er egentlig veldig morsom, det er ikke det at hun prøver og være morsom kanskje, men sangen er utrolig festlig. Festlig er kanskje et bedre ord enn morsom. Igjen så er dette en veldig fengende sang som gjør at det rykker litt i dansefoten, men det gjør jo ikke noe. Dansefoten har godt av å bevege seg litt.

5. Walk the Moon – Shut up and Dance

Dette er en sang jeg også bare tlfeldig kom over på Spotify, men jeg er veldig glad for at jeg fant den. Igjen så er dette en sang jeg fant da jeg trente, og den har het tempo som gjør det til en veldig fin treningssang. Jeg bruker den når jeg går på tredemølla, og da vil jeg alltid hold følge med tempoet i sangen. Det er en veldig bra sang uansett om man skal trene eller ikke.

Pia:

Jeg finner mye av musikken min gjennom Guro. Ho kommer over en fin sang, viser den til meg, og jeg blir hekta 🙂 Dette er tilfellet med flere av sangene på lista mi.

1. Little Mix – Black Magic

Guro fant denne sangen på en workout-liste på Spotify, og så fort ho viste den til meg, ble det den nye treningssangen min. Har den på repeat når jeg går på tredemølla hos mamma.

2. Shawn Mendes – This is what it takes

Guro nevnte i stad at ho likte hele albumet til Shawn Mendes, men jeg har ikke fått hørt så mye på det ennå. Jeg falt for en av sangene, og det var denne.

3. Steve Aoki feat. Fall Out Boy – Back to earth

Dette er også en sang Guro viste meg, men det er lenge siden. Det var lenge siden jeg hadde hørt på den, men så dukket den opp på iTunes, og da ble jeg hekta igjen. Det er også en veldig fin sang å trene til 🙂

4. Westlife – World of our own

❤ ❤ Westlife 🙂 Jeg har alltid vært kjempe fan av Westlife, og jeg ble veldig overrasket over meg selv da jeg kom på at jeg ikke hadde lagt inn noen av sangene deres på spillelista mi på Spotify. Det måtte rettes opp med en gang, så jeg ble sittende i flere timer å bare høre på Westlife sangene. Jeg kunne de fortsatt 🙂 Dette er en av de beste sangene de har, og har vært en av favorittene mine siden den kom ut. Jeg kunne nevnt 10 sanger til av dem, men jeg fant ut at jeg fikk nøye meg med en på denne lista.

5. Alex Goot og Julia Sheer – Wanted

Dette er et cover av Hunter Hayes sin sang, og jeg elsker den. Liker orginalen også, men denne er bare fantastisk 🙂

Hva er noen av sangene du hører mye på for tiden? Legg gjerne igjen en kommentar. Vi er alltid på utkikk etter nye sanger å høre på 🙂

~Guro og Pia~

En kommentar om “Våre topp 5 sanger for øyeblikket.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..