Fabian Bolin war on cancer – en kamp det er verdt å følge

Jeg vet så godt hva jeg vil skrive om i dag, men samtidig er det vanskelig å finne ut hvordan jeg skal skrive det. Jeg føler ord ikke strekker til, men jeg får gjøre mitt beste.
Mange bruker blogger som underholdning, som du til tider kan lære noe av. Jeg er sånn selv. Jeg titter innom bloggene når jeg har et ledig øyeblikk, og innimellom så lærer jeg et nytt sminketips, en ny oppskrift, eller får jeg meg en god latter fordi det er om noe morsomt ungen sa/gjorde. Sjelden har jeg kommet over en blogg som faktisk forandrer livet mitt – hvertfall måten jeg tenker og ser på livet på. Man forventer det ikke, så når det først skjer tar det litt tid før man kan skrive om det.

Jeg har fulgt denne bloggen i 1 1/2 uke, men har ikke visst hvordan jeg skal uttrykke meg om den, og det gjør jeg vel egentlig ikke nå heller, men jeg kan ikke vente lenger. Jeg måtte bare dele den med dere.

Hvis du skal lese (og følge) EN blogg framover, så velg denne. Fabian Bolin war on cancer blir skrevet av den svenske skuespilleren Fabian Bolin som 1. juli i år ble diagnosert med Leukemi. Han skriver helt ærlig og åpent om kampen han nå har foran seg, og legger ikke skjul på noe. Det er utrolig tøft å lese, og til tider sitter jeg med tårer trillende nedover kinnene, for ingen fortjener å gå gjennom det han nå må gjennom. Jeg kjenner han ikke, og kommer aldri til å møte han, men allikevel sitter jeg her med en stoltheltsfølelse. Hva han gjør med diagnosen sin, det han gjør for så mange andre som går gjennom eller har gått gjennom det samme, er helt fantastisk. Han setter ord på det mange andre ikke klarer, og han skriver om ting som vi andre aldri kunne klart å forestille oss en gang. Å lese ordene han skriver river i sjelen min, men samtidig får jeg et lite smil om munnen, for jeg leser ordene til en helt. Det er det han er, det er det ingen tvil om. Han er helten i krigen mot kreften.

Jeg har aldri gått gjennom noe i nærheten av hva han nå går gjennom, og hva han må gjennom fremover, men måten han takler dette på gjør meg stolt (selv om jeg ikke kjenner han) og full av beundring. Det er veldig vanskelig å lese det han skriver, men jeg biter meg fast i hvert eneste ord. Jeg leser innleggene flere ganger, og jeg prøver å huske alt. Han finner støtte og styrke i alle som leser bloggen hans, og alle brevene han mottar. Jeg håper han fortsetter med det hele veien. At når han føler seg dårlig så kan han finne litt trøst i alle de rundt om i verden som sender han styrke fra foran pcen sin.

Han skriver også om de øyeblikkene der han bryter sammen, og det letter nesten litt å lese om det. Jeg kan på ingen som helst måte forestille meg hva han går gjennom, men tror det er bra å bryte sammen innimellom. En kriger trenger ikke være samlet hele tiden. Bruk heller de følelsene til å finne ny styrke til å kjempe videre, og det gjør han. Han fortsetter kampen mot kreften, hver morgen, fortsetter han, og han gir aldri opp. Da kan ikke vi gjøre det heller.

Jeg håper virkelig dere følger reisen hans, eller kampen hans videre, og del gjerne bloggen hans med så mange som mulig. Hjelp han nå så mange som mulig, for det hjelper så utrolig mange. Uansett hva de selv sliter med, så hjelper han å løfte de opp ved å være den krigeren han er. Før han vet ordet av det har han forandret livet til utallige mennesker, og kanskje til og med verden. Vi trenger helter som Fabian Bolin, og selv om han kanskje føler seg syk og svak nå, så er han sterkere enn de fleste. Jeg følger kampen hans, og har absolutt tro på at han kommer til å seire til slutt. Han er allerede en vinner – en helt. Min helt.

Avslutter dette med å legge ved et utdrag av teksten til sangen Fight song av Rachel Platten, for jeg føler det passet bra. Det er en sang jeg ofte bruker til å motivere meg til å se fremover, og gå videre:

This is my fight song
Take back my life song
Prove I’m alright song
My power’s turned on
Starting right now I’ll be strong
I’ll play my fight song
And I don’t really care if nobody else believes
‘Cause I’ve still got a lot of fight left in me

www.fabianbrolinwaroncancer.com

~Pia~

En kommentar om “Fabian Bolin war on cancer – en kamp det er verdt å følge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..