Got2Be Mind Blowing Styling Spray

Dette er en ny spray jeg har brukt i det siste. Jeg fant den på Sparkjøp i Vestby og bestemte meg for å prøve den.
Det er en spray for det meste av det jeg trenger når jeg skal style håret. Det er en detangling spray, en balsam spray, en varmebeskyttende spray og den gjør at håret tørker fortere når man føner seg. Jeg har i det siste likt og bruke en slags balsam spray i steden for balsam i dusjen, så denne passet fint for meg.

IMG_1094

Den fungerer veldig bra. Den gjør håret mitt lett å gre igjennom og håret blir skikkelig mykt når det er tørt.
Jeg må si jeg er veldig fornøyd med at en spray gjør så mye, for til vanlig bruker jeg flere sprayer for å dekke alle de områdene denne ordner. Den er også fin til reise da flasken ikke er så stor. Noe som også kan være en liten minus, siden man bruker den opp fortere.

Når det gjelder pris så syns jeg ikke det var så gal pris på den, mener å huske at jeg betalte mellom 70 og 80 kr. Det er jo ikke veldig billig, men heller ikke altfor dyrt siden produktet er så bra.

IMG_1093

Har du prøvd denne sprayen? Hva syns du?

~Guro~

Reklamer

En kommentar om “Got2Be Mind Blowing Styling Spray

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.