Hjem, kjære hjem: Uteplassen vår

Det er sommer, og på denne tiden av året sitter de fleste ute og nyter været. Guro og jeg har en ganske stor veranda ved inngangen vår. Vi har til og med fine utemøbler som vi fikk av mamma og pappa da de kjøpte seg nye for mange år siden. Selv om vi har en fin uteplass, har vi aldri brukt den til noe. Den eneste gangen noen har sittet der ute er når gjengen har vært her på middag, og gutta har sittet der ute mens de griller.

Nå i sommer har det forandret seg. Boligbyggelaget har satt opp glass oppå hele rekkverket vårt, og det har gitt oss mer privatliv. Verandaen vår er  vendt mot bakgården, og det går mange folk forbi her. Ikke det at vi har noe i mot det, men det er litt mer komfortabelt å sitte ute når vi er litt mer «gjemt».

Vi bestemte oss tidligere i sommer at i år ville vi bruke uteplassen, og i begynnelsen av juli feiet, ryddet og gjorde vi den i stand, sånn at vi kunne sitte der ute. Vi hadde et tvbord som vi ikke ble kvitt, men det er så tungt og solid at vi bestemte oss for å bruke det som en benk til å sitte på ute. Vi var innom Kid på Amfi senteret og kjøpte puter til å ha på benken og en voksduk. Senere har vi også kjøpt en putekasse på Jysk, så vi slapp å ha putene inne i gangen når de ikke blir brukt.

IMG_2146 IMG_2145

Hvis dere vil se oss gjøre i stand verandaen, så var det en del av vloggen vår fra når vi var på Alby sammen med mamma.

Vi ble veldig fornøyd med hvordan uteplassen vår ble, og i sommer har vi brukt den, og det har vært veldig koselig. Vi sitter der ute å spiser middag, og vi har brukt den når vi har gjester 🙂

IMG_2140

IMG_2143

I dag skal vi til mamma å spise reker sammen med bestefar. Jeg elsker reker, så jeg gleder meg veldig 🙂

Ha en fortsatt fin lørdag 🙂

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Hjem, kjære hjem: Uteplassen vår

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s