Bonum Animi – gelish nails & nail extentions

Som dere sikker har fått med dere, elsker jeg neglelakk. Det er veldig sjelden jeg har bare negler, for jeg syns ikke de er noe fine, så jeg bruker neglelakk til å pynte på dem. Problemet er bare at det faktisk er ganske kjedelig å ta på seg ny neglelakk 2 ganger i uka, men jeg har funnet løsningen 🙂 Egentlig har jeg funnet løsningen for lenge siden, men det har bare ikke blitt til at jeg har gjort det. Løsningen min heter Christine Lynne. Hun driver neglsalongen Bonum Animi i Hobøl.

Vi kjenner Christine fra vi var yngre, og da hun kontaktet oss og spurte om vi ville komme en tur å få ordnet neglene, sa vi ja takk 🙂 På søndag dro vi hjem til ho (der hun har salongen sin), og hadde det veldig koselig med mimring og gelishnegler.

IMG_2446

Christine har drevet salongen sin i over tre år, og har tatt de rette kursene. Hun er kjempe flink, og du kan få både ensfarget negler og med design.

IMG_2467 IMG_2466

IMG_2469

Gelish er en spesiell type neglelakk som brukes i salonger. Den tørkes ved å bruke en uv-lampe, og lakken holder i ca 3 uker. Den kan ikke fjernes med vanlig neglelakkfjerner, og man må tilbake til salongen for å ta den av.
Christine holder også på med nail extentions. Hun hadde gjort dette på seg selv siden hun har ferie, og det var utrolig fint. Jeg skulle gjerne gjort det jeg også, men jeg blir litt lamma hvis neglene mine blir for lange. Jeg er også såpass heldig at neglene mine gror fort, og jeg kan få ganske lange negler naturlig, men jeg vet at Guro har veldig lyst til å prøve det en gang.

Prisene på de forskjellige behandlingene finner du på bildet under.

Da vi tok turen til salongen på søndag, gledet vi oss veldig. Jeg ser fram til å ha flotte negler i 3 uker, uten at jeg må gjøre noe særlig 🙂 Det første jeg måtte gjøre var å velge hvilken farge jeg ville ha, og det er lettere sagt enn gjort. Hun har jo så mange å velge mellom.

IMG_2447

Etter noen minutter falt valget på en utrolig fin rosafarge, men en glitterfarge på ringfingerene.

IMG_2452 IMG_2454

Det var veldig mange andre farger jeg har lyst til å prøve. Når vi skal tilbake om tre uker kommer jeg nok til å velge en av bruntonene hun hadde, for de var så fine. For nå som vi har fått så fine farger på neglene har vi blitt helt hektet. Og vi tar oss fint råd til å bruke 200 kr på gelish hver tredje uke.  Jeg vil også spare neglene mine litt så jeg kan ha fransk manicure, for det syns jeg er så fint.

Guro valgte en blå/turkisfarge som hun har helt dilla på.

IMG_2457 IMG_2461

Behandlingen tok ikke lang tid, og tiden gikk veldig fort når man kan sitte og prate med en så hyggelig dame 🙂

Christine selger også noen andre produkter i salongen. Hun har kremer, en salt skrubb og neglbånnsolje.

IMG_2464

Vi vlogget litt på søndag, og der viste vi litt av behandlingen.

Kontaktinformasjon:
bonum.onlinebooq.net
bonumnails@gmail.com

Salongen har kun booking gjennom nettsiden vi har linket over. Der velger du hva slags behandling du vil ha, og så får du velge mellom de ledige timene. Salongen har åpent i helgene, da Christine har en annen jobb også. Fra september kommer salongen også til å ha oppe på fredager.
Foreløpig tar hun kun i mot betaling med kort.

IMG_2455

IMG_2462

Tusen takk til Christine og Bonum Animi for at vi fikk komme på besøk og få så fine negler. Vi er kjempe fornøyde 🙂

~Pia~

3 kommentarer om “Bonum Animi – gelish nails & nail extentions

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..