Tredemølle

Trening er viktig. Du leser om det overalt. Lev lenger hvis du trener…gå ned i vekt hvis du trener…. budskapet er rett og slett: Få det bedre – et bedre liv hvis du trener. Jeg er ikke uenig. Jeg vet at man går ned i vekt hvis man trener, og får bedre energi, for jeg merker det selv når jeg trener. Etter at vi har blitt flinkere til å gå turer, har vi begge merket at vi går fortere ned i vekt, og jeg har merket stor forskjell i energinivået mitt. Jeg orker mer.

Problemet mitt er at jeg hater å trene på treningsstudio. Hadde jeg hatt et privat rom jeg kunne trent i hadde det vært greit, men jeg hater å trene foran folk. Dette er helt klart min skyld. Det kommer av den dårlige selvfølelsen min, men jeg får nesten panikk hvis jeg må trene foran noen. Det er en av grunnene til at jeg ikke trener fast (nå er det også pga jeg ikke har råd siden jeg ikke har jobb). Derfor blir gåturer min treningsform. Jeg gikk på Easylife (et program på Ditt treningssenter her i Moss. Et utrolig bra program og treningssenter) for noen år siden, og da kunne jeg trene på et eget rom sammen med de andre deltagerne. Det gikk helt fint. Jeg trena flere ganger i uka, og kunne fort være der i flere timer. Jeg tok det faste programmet mitt, og så gikk jeg gjerne en times tid på tredemølla. Savner å gå på Easylife, men det er alt for dyrt for meg nå. Jeg bruker heller Guro som motivasjon, og går sammen med henne (hun kan ikke trene pga brokket, men har lyst til å begynne og trene så fort hun er kvitt det).

Heldigvis har mamma tredemølle som vi kan låne når vi vil. Hvis vi skal spise middag sammen med ho, så kan vi gå en halvtime etterpå. Jeg har brukt den en del mens vi har bodd i leiligheten hennes mens ho var på ferie. Da kan man trene helt alene, og holde på så lenge man vil.
IMG_2032

Jeg varierer hastighet og motstandsnivået, så det blir litt tyngre innimellom. Jeg er veldig glad i å gå på tredemølle, og med musikk i ørene går tiden veldig fort 🙂

Hvordan liker du å trene?

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..