The Land of Stories: The Enchantress Returns (bok 2)

Forrige fredag snakket jeg om den første boka i denne serien, og i dag er det tid for bok nr. 2.

Plot: (noen spoilere)

Connor og Alex gjør alt de kan for å venne seg til livet tilbake i den virkelige verden, men livet som tenåringer er ikke enkelt, og i tillegg har moren fått seg ny kjæreste. Connor har endelig begynt å gjøre det bedre på skolen, mens Alex sliter med at hun lengter tilbake til eventyrverdenen.

Når en av deres nærmeste plutselig blir borte, er det starten på en ny reise tilbake til en verden som byr på både eventyr og farer rundt hver sving. Tvillingene begir seg ut på en farlig reise sammen med Froggy, Rødhette, Jack og Gullhår, der de nok en gang leter etter gjenstander som kan hjelpe de i kampen mot The enchantress.

IMG_2399

Min mening:

 Jeg liker denne boka bedre enn den første, men det er bare så vidt. Det som er fint her er at man er litt mer kjent med karakterene, så selve historien setter fortere igang enn den gjør i bok 1. 

I denne boka er også Froggy mer med, og han er en av favorittkarakterene mine i bokserien. Flere av karakterene er mer med, og selv om jeg liker tvillingene veldig godt, er det morsommere når det er flere av eventyrkarakterene med i fortellingen. De er jo tross alt i en eventyrverden, da vil vi jo lese om noen eventyrkarakterer også 🙂 

Det dukker opp gamle kjenninger fra bok 1, men så blir man også kjent med nye folk. Boka er fantastisk skrevet, og Chris Colfers fantasi mangler ingenting. Måten han har sett for seg disse karakterene er veldig orginalt og morsomt. Well done, Mr. Colfer 🙂 

Jeg er ikke helt ferdig med å høre på bok nr 3 ennå, men så fort jeg er ferdig, skriver jeg et innlegg om den også 🙂 

Ha en fortsatt fin lørdagskveld 🙂 

~Pia~

 

2 kommentarer om “The Land of Stories: The Enchantress Returns (bok 2)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..