Skolestart: Matpakkeforslag

Velkommen til skolestart-uka vår 🙂 Det nærmer seg skolestart (ikke for oss da), og det skal vi feire på bloggen og youtube denne uka. Vi starter med noen matpakkeforslag, men følg også med resten av uka (fram til fredag) for å få med dere de andre dagene av skolestart-uka. Det blir sminkevideo, frisyreforslag og i morgen starter en giveaway, så kom tilbake da for å melde dere på 🙂

Nå skal det altså handle om matpakker. Vi var ikke så flinke til å ta med oss matpakke da vi gikk på videregående, og det ble fort dyrt å kjøpe lunsj hver dag. Jeg tror det at hvis jeg hadde vært litt mer oppfinnsom med matpakka mi, så hadde jeg tatt den med meg hjemmefra, men matpakker bestod av brød, og det ble fort kjedelig. Derfor ville jeg gjerne komme med noen forslag til matpakker som er litt mer spennende (syns jeg da) 🙂

Salat:

Man får kjøpt så mange forskjellige typer matbokser for tiden, og man får også kjøpt spesielle salatbokser der det følger med gaffel og en mindre boks til dressingen, så du slipper å ta på den før du skal spise lunsj.

Lag favorittsalaten din, og kos deg med den i lunsjen. En salat kan også lages kvelden før (eller du kan bruke rester fra middagen). Kok litt pasta eller et egg også, og så blir fort salaten litt mer spennede.

Mellommåltidsmuffins;

Disse har vi vist fram på bloggen før, så jeg linker til de her. Siden dette egentlig er ment som mellommåltid, må du enten ta med deg et par ekstra, kombinere det med en frukt, eller lage de litt større. Mange muligheter 🙂

Lomperuller:

Vi har fått helt dilla på lomperuller i det siste, og vi lager de på forskjellige måter, med forskjellig fyll. Guro bruker speltlomper mens jeg bruker enten fine eller grove tacolomper. Som fyll kan du egentlig gjøre som du vil, men her er noen av favorittene våre:
– Smøreost og røkt laks
– Smøreost og spekeskinke
– Most avokado og egg
– Smøreost og kyllingpåleggInkluder gjerne noen grønnsaker også, sånn som agurk, paprika eller salat.

Knekkebrød med pålegg:

Vi har begynt å lage våre egne knekkebrød, og det er overraskende enkelt. Legg på favorittpålegget ditt, og du er good to go 🙂

Hva liker du best å ta med deg på skolen som matpakke?

Kom tilbake i morgen, da starter en giveaway her på bloggen 🙂

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Skolestart: Matpakkeforslag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.