Skolestart: Giveaway

Dag 2 i skolestart-uka vår er her, og da er det tid for giveawayen. Vi har laget en video der vi viser fram hva dere kan vinne, men for å bli med i trekningen, må dere kommentere på dette innlegget på bloggen.

Som vi sier i videoen, ville vi gjerne glede en av dere, så de siste månedene har vi kjøpt inn litt forkjellige ting man trenger når man begynner på skolen igjen.

Reglene:

Legg igjen en kommentar (Man kan bare melde seg på en gang) under der dere forteller oss:
– Hvilken klasse dere skl begynne i
– Hva dere gleder dere mest til med å begynne på skolen igjen.

Dere kan melde dere på helt fram til søndag kl 00, og vi trekker vinneren på mandag. Vinneren vil bli annonsert her på bloggen, på Facebooksiden vår og Instagram (@norwaytwinsblog).
NB: Hvis du er under 18 år, vær så snill å få tillatesle fra foreldrene dine før du melder deg på for hvis du vinner må vi få adressen din.

Ha en fortsatt fin uke, og legg igjen en kommentar hvis du vil være med i trekningen om skolestartpremien 🙂

~Guro og Pia~

48 kommentarer om “Skolestart: Giveaway

 1. Helene sier:

  – Jeg begynner i 9. klasse.
  -Jeg tror deg jeg gleder meg mest til er vel å få se alle klassekameratene mine igjen. Det skal faktisk bli godt å begynne å lære igjen, for jeg tror jeg har mistet en del av kunnskapen min i denne sommerferien. Håper disse svarene duger! XX

  Liker

 2. Martine Sofie sier:

  jeg begynner i 9 klasse,
  og jeg gleder meg mest til att det er så mange nye fag, og att vi går inn i konfirmasjons tiden:-)

  Liker

 3. Ida L sier:

  Jeg begynner i vg2 Medier og kommunikasjon

  Jeg gleder meg mest av alt til å komme inn i rutiner igjen, og lære masse nytt innenfor entrepenørskap. Vi skal også arrangere medieprisen, som er en stor greie i vestfold med utdeling til de beste innenfor kategorier som f.eks. foto, film, tekst og lyd.

  Liker

 4. Amanda sier:

  Jeg begynner i 7. Klasse

  Jeg gleder meg mest til å se vennene min igjen og se den nye timeplanen☀️ Jeg gleder meg også til og komme inn i faste rutiner både med skole og trening☺️ Elsker bloggen deres👏🌸🎈

  Liker

 5. Malene sier:

  Jeg begynner i 10. Klasse.
  Det jeg gleder meg mest til er å se alle vennene mine daglig og å komme i rutiner igjen.

  Liker

 6. Ragnhild Ellingsen sier:

  Skal begynne på Påbygg VG3.
  Gleder meg til å bli kjent med nye folk, og til å komme videre på utdanningen min 🙂

  Liker

 7. Leah sier:

  Hei,Norwaytwins😊
  Eg begynner i 7. Klasse👍
  I 7 skal me på leir skule å de gleder eg meg masse te.Me ska te ein plass som heiter gullingen.Eg trur me vil få da kjempe kjekt☺👍
  Klem Leah xoxo

  Liker

 8. Laila trasti sier:

  Hei,Norwaytwins😊
  Eg begynner i 7.klasse👍
  Eg gleder meg til å reise på leirskule og ver med klassekameratane mine👍
  Plassen me ska til heiter Gullingen☺

  Elsker bloggen dåkas☺👌

  Liker

 9. Jenny sier:

  Så flott giveaway!

  Jeg begynner på andre året på bachelor i økonomi 🙂

  Gleder meg spesielt til alle de nye fagene og å forhåpentligvis bli med i en linjeforening.

  Liker

 10. Julie sier:

  Hadde vært utrolig fint å vinne! Skal begynne å studere juss denne høsten, og som ny student er det mye man trenger… Men når man samtidig må leve på budsjett er det ikke bare enkelt 😉 Blir superspennende, og gleder meg til å fordype meg i noe så spennende 🙂

  Liker

 11. Pernille sier:

  hei norwaytwins!

  jeg starter i 1, klasse på videregående. Jeg gleder meg utrolig mye til å starte på videregående fordi da kan jeg få meg flere venner. det er også en helt ny skole. Den videregående skolen jeg starter på er et stykke unna den gamle skolen og det er heller ikke så mange av vennene mine som skal gå der, så det blir ganske nytt. jeg gleder meg også veldig til å gå på den linja jeg valgte:-)

  Liker

 12. Malin Pedersen sier:

  Hei😊 Jeg begynner første året mitt etter videregående å er veldig spent. Jeg gleder meg masse til å møte nye mennesker som har samme interesse som det jeg har😊 Hilsen Malin

  Liker

 13. Silje Sæternes sier:

  Hei NorwayTwins! 🙂
  Jeg begynner i 2 klasse på videregående.
  Jeg gleder meg faktisk til å komme tilbake til fast rutine, sommeren har gjort til at det er blitt mange alt for sene kvelder/netter som fører til at jeg bruker dagene på å sove. Jeg gleder meg også til å komme meg tilbake på linja mi, som er medier og kommunikasjon da jeg elsker alt vi holder på med der. Og til slutt så gleder jeg meg selfølgelig til å møte alle vennene mine. Hilsen silje 🙂

  Liker

 14. Roger sier:

  Hei! Norwaytwins!
  Jeg skal starte på 2.året, økonomi og forretningsjuss. Jeg gleder meg til de nye juss-fagene som jeg skal starte med og til å treffe nye studenter.

  Liker

 15. Taniya sier:

  Hei! ❤️
  Jeg skal begynne i 7!! Gleder meg veldig! Men det som er litt rart er at vi er de største elevene i skolen, haha! Jeg gleder meg til å se vennene mine og mest til leirskole! Og at jeg gleder meg til å møte læreren min haha! Gleder meg veldig mye til å rekke opp hånda hahaha lenge siden! Håper jeg får bli med! Btw elsker elsker bloggen! HuSk alltid~ at når du begynner på skole, så lærer du mye, hva du må gjøre og ikke gjøre! 💗💗💗 haha

  Liker

 16. Dalia sier:

  Hei!
  Jeg skal nå om bare 9 dager(!) begynne i 1 klasse på videre gående skole. Jeg har valgt studiespesialisering og gleder/gruer meg mest til er ny klasse. Gleder meg også veldig å møte venninnene mine igjen. Blir morsomt å møte nye mennesker.

  Liker

 17. Ramlo Muqtar Mohamad Mohamud sier:

  Hei!
  Jeg skal starte i 8 klasse om noe få dager.
  Jeg gleder/gruer meg til å møte nye lærere og elever. Vi i 8 klasse kommer til å være de minste. Jeg har hatt 2 lærere i 7 år og det kommer til å ta litt tid før jeg blir som før.
  Håper jeg er med i trekningen. Dere vet ikke hvor glad jeg blir hvis jeg vinner.
  PS: det var bare en gang jeg vant en bamse så gråt jeg fordi jeg hadde aldri vunnet noe før.

  Liker

 18. Mathilde sier:

  Hei, jeg begynner i 8.klasse og trenger nye skoleting til skolen. Gleder meg og gruer meg til å begynne på ungdomskolen og håper på å passe inn.
  håper dere trekker meg.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..