Favorittveskene mine (Pia)

i dag skal det handle om en av de beste tingene i verden (syns jeg), nemlig vesker. De som kjenner meg godt kan skrive under på at jeg har veske dilla. Det har roet seg litt (jeg var verre før), men fortsatt den dag i dag rykker det litt ekstra i hjertet mitt når jeg går forbi en veskebutikk.

Som dere sikker skjønner, vil dette si at jeg har en del vesker, og det ville tatt meg hele dagen hvis jeg skulle vist fram alle sammen, derfor har jeg valgt ut favorittveskene mine, og så viser jeg fram de.

IMG_5253

 1. Svart veske fra Kappahl
  Jeg elsker denne veska, og det er den jeg bruker for øyeblikket. Den har både korte og lange stropper, så hvis jeg blir lei av å bære den, kan jeg ta den på skulderen min. Det er et stort rom, men det er også et lite rom i lokket. Det er plass til utrolig mye i veska, så jeg har veske-organisereren min oppi, noe som gjør at jeg har litt mer system 🙂
 2. Blågrå veske fra Staples
  Dette er egentlig en pcveske tror jeg, og jeg brukte den da jeg var i praksis. Var god plass til pcen og skrivebøkene jeg trengte, men den funker også helt fint som vanlig veske. Denne har også både korte og lange stropper, noe jeg liker godt for da kan jeg bytte på hvordan jeg bærer den.
 3. Beige veske fra Kappahl
  Denne kjøpte jeg på salg så den kostet bare 99 kr! Den har bare en kort stropp, men det gjør ingenting for jeg syns veska er så fin. Normalt liker jeg best vesker som har lang stropp, men når veska er så vin som dette, bryr jeg meg ikke. Det eneste jeg skulle ønske var annerledes med denne veska er at det er bare et stort rom. Den har ikke noe lite rom foran eller bak, og i de små romma pleier jeg å ha telefonen min, så i denne må telefonen min ligge oppi sammen med alt det andre og da tar det lenger tid å finne den. Jeg er en typisk dame, og har alltid veldig mye rart i veska 🙂
 4. Brun og rosa veske fra Newcastle
  Denne veska kjøpte jeg i påska det året jeg bodde i Newcastle. Guro var på besøk og vi var på shopping, jeg så denne veska og falt pladask. Den var litt dyr (er faktisk en av de dyreste veskene jeg eier) for den kosta 40 pund (rundt 400kr). Jeg syns det er dyrt for en veske, men jeg syns den var så fin, og etter litt overbevisning fra Guro, kjøpte jeg den 🙂 Det er en litt mindre veske enn nr 1-3, men den er godt brukt 🙂
 5. Svart clutch veske fra Cubus
  Denne veska kjøpte jeg forrige uke så jeg har ikke fått brukt den så lenge ennå, men jeg måtte bare ha den med. Jeg kjøpte den på salg, og siden jeg kjøpte den, er dette den eneste veska jeg har brukt. Jeg får akkurat plass til lommeboka, telefonen og en eos lip balm, og hva mer trenger jeg? Det er helt klart de flotte fargene på denne veska som gjorde at jeg kjøpte den, og det er det jeg liker best med den.

Selv om jeg har nummerert dem, er rekkefølgen tilfeldig. Jeg klarer ikke velge en favoritt av disse. Hva slags veske jeg liker kommer så an på humøret, anledningen osv.

~Pia~

2 kommentarer om “Favorittveskene mine (Pia)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..