Vlog onsdag 12.08.2015 Oslo Reptilpark og Ikea

I går var en spesiell dag. Den var nervepirrende, spennende, skummel, morsom og fantastisk. Jeg gjorde noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre, men noe jeg er så glad for at jeg klarte. Jeg holdt en edderkopp!

Som noen av dere kanskje vet, er jeg livredd edderkopper, uansett størrelse, men det er nettopp pga denne frykten jeg ville gjøre det. Jeg har et punkt på bucket lista mi som sier at jeg ville gjøre noe som skremmer meg, og dette er eksemplet jeg brukte.

Derfor tok vi i går turen inn til Oslo for å besøke Oslo Reptilpark. Vi hadde vært i kontakt med dem og avtalt at vi skulle komme (Guro ordner opp). Vi skulle få lov til å holde edderkopp. Jeg var både glad for at det ordnet seg, og livredd for hva vi nå skulle gjøre. Mari og Maria ble med oss, både for moralsk støtte og kamerahjelp. Maria knipset bilder, mens Mari filmet det hele. Se hvordan det gikk i gårsdagens vlog:

Oslo Reptilpark ligger i St. Olavsgate 2. De har forskjellige åpningstider på sommeren, men den eneste forskjellen resten av året er at de har stengt på mandager. Vi betalte 110 kr pr pers for å komme inn, og det syns jeg ikke er så ille. Les mer om priser og åpningstider her.

De har mange forsjellige reptiler der, og jeg skal innrømme at jeg syns det var litt skummelt å gå der og titte. Jeg er ikke spesielt glad i slanger heller, men med tanke på hva jeg skulle til å gjøre, så ble de plutselig ikke så ille 🙂 Jeg likte veldig godt silkeapene som var noe av det første man kom til. Mari møtte oss ved parken, og ho var så snill at hun advarte meg om slangen som lå i glassburet rett innenfor døra 🙂 Kjekt med gode venner 🙂

Ha en fortsatt fin dag 🙂

~Pia~

2 kommentarer om “Vlog onsdag 12.08.2015 Oslo Reptilpark og Ikea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..